Interieurontwerper / Interieuradviseur in Spijkenisse – 13 – 20 uur (Spijkenisse)

Geplaatst op 23 mei 2023 14:00
Bedrijfsnaam
Femme des Fleurs
Plaatsnaam
Spijkenisse
Contactpersoon
Asja Geertruida
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ben jij op zoek naar een baan en is interieur helemaal jouw ding? Zoek dan niet verder en kom ons team versterken! Voor Femme des Fleurs zijn wij opzoek naar een interieuradviseur voor minimaal twee dagen per week. Als interieuradviseur bij Femme des Fleurs is geen dag hetzelfde. Je houdt jezelf bezig met het helpen van klanten en de winkel zo inrichten dat het de verkoop bevorderd. Je gaat samen opzoek met de klant naar het perfecte product. Je krijgt veel vrijheid en bent volledig onderdeel van het team, natuurlijk wel met goede begeleiding van ons kleine maar fijne team. Heb jij ideeën die uitgevoerd kunnen worden? Dan wordt daar serieus naar gekeken. Je bent daarnaast ook te vinden op locatie bij klanten voor advies & styling en gaat regelmatig langs leveranciers om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en collecties. Kortom; een veelzijdige en uitdagende baan.

Wij zoeken...

Functieomschrijving Je verkoopt met passie & plezier onze mooie accessoires en meubels; Je zorgt dat de voorraad up-to-date blijft; Zorgdragen voor mooie winkelpresentatie Inrichten van de winkel en onze conceptstore; Je spreek klanten aan en gaat samen opzoek naar hun perfecte meubelstuk; Je maakt op de rustige momenten content voor onze socials; Je kunt ontwerpen (met de hand of met Vectorworks/Sketchup) of bent geïnteresseerd om dit te leren; Profiel Je hebt ruimtelijk inzicht; Je bent commercieel ingesteld; Je hebt affiniteit met interieur of een opleiding in interieur gevolg; Je bent leergierig, een doorzetter en niet bang om hard te werken. Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar, waarvan minimaal een dag in het weekend. Meer werken mag ook! Je bent flexibel inzetbaar; Functie-eisen Je hebt minimaal een MBO 3 diploma of al enig ervaring opgedaan in de verkoop/interieur. Je hebt een rijbewijs B (niet noodzakelijk); Je bent klantgericht; Hard werken houden we van, maar wij vinden de klik met de collega’s en humor minstens zo belangrijk! Je bent geduldig en kan oplossingsgericht denken.

Wij bieden...

Wat krijg je van ons? Een flexibele functie voor minimaal 13 uur per week; Marktconforme arbeidsvoorwaarden; Interessant salaris; Reiskostenvergoeding; Werkuitjes; Je krijgt een functie met veel vrijheid en inspraak. Dus als je een idee hebt, doen we daar ook echt wat mee! Je hebt de mogelijkheid om ook als zzp’er te werken in de industrie naast een baan bij ons. Zo kun je jezelf op ieder gebied blijven ontwikkelen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Lijkt het jouw leuk om ons team te komen versterken? Solliciteer dan snel en wellicht dat wij binnenkort samen een kop koffie drinken. Heb je vragen, stuur ons een mail via fdfconceptstore@gmail.com of bel/app met Asja (0634514515).