Interieurontwerper (IJsselstein)

Geplaatst op 16 augustus 2022 12:59
Bedrijfsnaam
Projectum
Plaatsnaam
IJsselstein
Contactpersoon
Iris Rietveld-Struijk
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/09/2022
Wij zijn....

Projectum is een ambitieus ontwerpbureau gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Ons team bestaat uit 7 enthousiaste mensen die elke dag met veel plezier, passie, energie en humor samenwerken om creatieve en praktische concepten te creëren voor de projectmarkt, hoofdzakelijk het onderwijs.

Wij zoeken...

Word jij ook enthousiast van toffe, sfeervolle en vernieuwde interieurconcepten? Ben je ook zo trots als een pauw wanneer jouw interieurontwerp uitgevoerd wordt, waarbij je van schets tot realisatie betrokken bent bij het proces, en word jij helemaal hyper bij het zien van nieuwe materialen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je bent een enthousiaste interieurontwerper en bij voorkeur in de projectinrichting. Je hebt ervaring met grafische programma’s, o.a. Photoshop, Illustrator, Indesign en Lightroom. Je hebt ervaring met tekenprogramma’s, bij voorkeur Sketchup en Pconplanner. Je hebt een flinke dosis creativiteit en je bent grafisch onderlegd. Je vindt het leuk om nieuwe trends te ontdekken en weet deze goed te vertalen in je ontwerpen. Je bent stressbestendig en in staat om te werken met deadlines. Je bent fulltime beschikbaar.

Wij bieden...

Een relaxte open werksfeer waarbij iedereen elkaar helpt en we met elkaar mooie projecten realiseren Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Wij genieten een paar keer per jaar van een gezellig teamuitje. Het is in overleg mogelijk om deels thuis te werken.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben jij onze nieuwe interieurontwerper? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren met jouw cv en een motivatie. Maar het allerbelangrijkste vinden wij jouw portfolio, dus daar kijken wij erg naar uit! Je mag jouw sollicitatie richten tot Iris Rietveld via iris@projectum.nl.