Interieurontwerper (Rotterdam)

Geplaatst op 28 augustus 2023 13:42
Bedrijfsnaam
LAZZONI
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Yvanca Kroes
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

LAZZONI is een modern meubelmerk dat staat voor meubels van hoge kwaliteit. Met meer dan 100 jaar en 4 generaties aan ervaring hebben de vakmensen van LAZZONI een passie voor het vak ontwikkeld die u terugziet in het brede assortiment aan kwaliteitsmeubels. Van salon- en eettafels tot de mooiste banken en bedden, alle LAZZONI meubels hebben het doel om u te helpen genieten van elke vierkante meter van uw huis!

Wij zoeken...

Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend high-end meubelbedrijf? Ben jij een enthousiast, detailgericht en geduldig mensenmens met een echte passie voor Modern Design? Dan zien we je graag in ons team waar je kansen zult vinden om door te groeien naar een toekomstige leidinggevende positie! Lazzoni heeft als doel winkels te openen in grote steden in Nederland en de rest van Europa. Je zult een cruciaal onderdeel zijn van onze dagelijkse activiteiten door leads te genereren via walk-in business en door onze Interior Design Services te promoten, waar je een unieke LAZZONI-woonervaring zult creëren. Verantwoordelijkheden: Hoogwaardige representatie van het merk LAZZONI in de Showroom. Llantvriendelijk ingesteld met een oog voor de wensen van klant bij het verzorgen en inrichten van de winkel. Een motivator die in staat is om het personeel te enthousiasmeren. Harde werker die bereid is om vroeg aan de slag te gaan. Goede sociale en communicatievaardigheden Goed kunnen luisteren, in staat om knelpunten op de werkvloer tijdig te identificeren. Probleemoplossend denkvermogen, kan snel schakelen bij onvoorziene omstandigheden. Potentiële klanten verwelkomen, hun behoeften begrijpen, vragen beantwoorden, advies geven. Het promoten van onze Interior Design Services en het maken van plattegronden op onze 3D-software. Het verkoopproces in Lazzoni is sterk gericht op interieurontwerp. Levendige oplossingen bieden door presentaties voor te bereiden met renderings, foto’s en alternatieven. Leads genereren door middel van inloopzaken. Opvolgen van klanten en afsluiten van de verkoop.

Wij bieden...

Marktconform salaris. Op prestaties gebaseerde commissies / bonussen. Voordelen pakket incl. personeelskortingen. Vakantiegeld. Reiskostenvergoeding. Opleiding. Overwerkbetalingen en zondagbonus.

Hoe kan een sollicitant reageren?
info@lazzoni.nl