Interieurstylist (Hulst)

Geplaatst op 08 mei 2023 16:20
Wij zijn....

Morres Wonen is met haar 40.000 M² de grootste woonwinkel van Nederland én België. Je vindt er honderden verschillende producten van meer dan 200 verschillende merken in de categorieën wonen en slapen. Daarnaast is het onderdeel van De Mandemakers Groep. Service, beleving en gastvrijheid zijn kernwaarden van Morres.

Wij zoeken...

Een ervaren interieuradviseur die álles weet van wonen en slapen en iedere klant blij maakt met hun droominterieuradvies. Je maakt creatieve interieurplannen en verzorgt intakes. Je voorziet het verkoopteam van aanvullende adviezen op het gebied van afstyling en materiaal- en kleurcombinaties. En je verzorgt maatwerk; als het nodig is, reis je af naar de klant thuis; jij maakt moodboards, kleurschema’s, 3D-tekeningen, doet meubelsuggesties en geeft afstijladviezen; je werkt met Pcon of Sketchup om interieuradviezen op papier te zetten voor klanten en collega’s; jij zet interieuradviezen om naar verkoop.

Wij bieden...

Bij Morres Wonen overtreffen we het liefst de verwachting van de klant. Maar ook aan jouw verwachting van een fijne werkgever voldoen we graag. We nemen daarom niet alleen tijd voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Bij ons heerst er een bourgondische en familiaire werksfeer. Bijvoorbeeld tijdens een gezellige borrel in de bar in onze winkel. Of tijdens een gezellige lunch in ons restaurant, waar je met korting de lekkerste maaltijden koopt. Omdat jij een belangrijke schakel bent in het vinden van het droominterieur van onze klant, belonen we jouw inzet met: een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw functieniveau en divisie; een interieurkoffer met álles wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, inclusief tablet; veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op onze eigen Mandemakers Academy, en nog veel meer.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door te solliciteren via de volgende link: https://bit.ly/3y60cEm