Interieurstylist/interieuradviseur (Hoorn/Zwaag)

Geplaatst op 15 november 2022 14:06
Bedrijfsnaam
World of Cooking
Plaatsnaam
Hoorn/Zwaag
Contactpersoon
Joyce Paulis
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

World of Cooking is een keukenstudio gevestigd in Zwaag. Gestart in maart 2020 en een jonge groeiende onderneming. In Q1 van 2023 openen wij in de binnenstad van Hoorn onze tweede keukenstudio en daarvoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste interieurstylist/-adviseur. Wij richten ons op dit moment nog voornamelijk op de verkoop van keukens, maar op verzoek van onze klanten leveren wij steeds vaker een totaal interieurconcept. Wij leveren bijvoorbeeld een kastenwand voor in de garderobe, bijkeuken of slaapkamer of wij worden gevraagd om een badkamer te ontwerpen en in te richten. Het blijft dus niet alleen bij ontwerpen, maar ook het realiseren van de ontwerpen. Inmiddels kunnen wij onze klanten, door mooie samenwerkingen met partners, ook voorzien in bijvoorbeeld vloeren, wandbekleding, verlichting en stalen deuren. In de keukenstudio in Hoorn zullen ook servies, glaswerk, pannen, bestek etc. verkocht gaan worden van mooie merken zoals Villeroy & Boch, Sergio Herman en Piet Boon. Mond-tot-mond reclame heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat wij, ondanks Corona, in korte tijd al een goede naamsbekendheid hebben verworven in de keukenbranche. Wij bouwen graag een duurzame relatie op met onze klanten en een eerlijke en persoonlijke benadering en advies staan dan ook hoog op ons lijstje.

Wij zoeken...

Een interieurstylist/-adviseur (afstuderend of reeds afgestudeerd) die creativiteit durft te uiten zonder de wensen en behoeften van onze klanten uit het oog te verliezen. Je hebt ervaring met (een) tekenprogramma(‘s). Je bent spontaan, flexibel, secuur en je kunt gestructureerd en georganiseerd werken. Uiteraard zie je er verzorgd uit en spreek je goed Nederlands. Het inbrengen van eigen ideeën en het delen van jouw tips, tools en initiatief juichen wij zeker toe!

Wij bieden...

Wij bieden je een mooie springplank in jouw carrière als interieurstylist/-adviseur, waar ook zeker doorgroeimogelijkheden in zitten. In eerste instantie zal het gaan om een parttime functie van minimaal 8 uur op de zaterdag, met uitbreidingsmogelijkheden tot ca. 24 uur op doordeweekse dagen die wij in overleg met jou kunnen bepalen. Bij toenemende drukte zou dit nog verder uitgebreid kunnen worden naar fulltime. Je werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van klanten, het adviseren van klanten, verkoopgesprekken voeren en uitwerken in een offerte met bijbehorende tekeningen. Het presenteren van het ontwerp en de offerte. Daarnaast behoren het netjes en ordelijk houden van de keukenstudio ook tot je taken. Wij bieden je een marktconform salaris, een goede werksfeer in een klein team in de mooiste keukenstudio van Hoorn, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen, werken met mooie merken.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben je geïnteresseerd in World of Cooking en wil je graag met ons in gesprek om te kijken of wij een match zijn? Neem dan contact met ons op via e-mail. Stuur een korte motivatie met jouw C.V. naar joyce.p@worldofcooking.eu Wij willen jou graag beter leren kennen en onszelf graag beter aan jou kunnen voorstellen.