Interieurvakman Woningstoffering (junior) Fulltime of BBL-traject (Goes)

Geplaatst op 22 juni 2022 14:52
Bedrijfsnaam
TMC Wonen
Plaatsnaam
Goes
Contactpersoon
Robert van de Hat
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Bij TMC Wonen en TMC Project vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen en werken. In combinatie met het beste advies én montage door eigen interieurvakmannen creëren we al meer dan 45 jaar de mooiste woning en project inrichtingen. Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen? Reageer dan op deze vacature!

Wij zoeken...

Bij een ambitieus familiebedrijf hoort een professioneel team en een goede sfeer. Dat ga je bij ons zeker vinden! In ons team van interieurvakmannen vind je een mix van jonge gasten met ambitie en drive om het vak te leren en ervaren interieurvakmannen die jou het vak willen leren. In dat team is ruimte voor meer junior interieurvakmannen!

Wij bieden...

Wij bieden jou: De uitdaging om 100% klanttevredenheid te scoren! Een leuk team met zo’n 20 collega’s Een mooi salaris Vakgerichte (bij)scholing Professioneel gereedschap en de mooiste producten om mee te werken.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar robert@tmcwonen.nl. Wil je meer weten over de vacature? Bel dan even met Robert (06-20902961), hij vertelt je graag meer over de vacature.