Jachtinterieurbouwer aan boord (Aalsmeer)

Geplaatst op 12 juli 2023 11:16
Bedrijfsnaam
Koninklijke De Vries Scheepsbouw
Plaatsnaam
Aalsmeer
Contactpersoon
Irma Korfage
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ruim 1800 vakmensen werken in Nederland aan superjachten onder de merknaam Feadship: een naam met wereldallure! Elk jacht (tot wel 120 meter) is custom built, geheel naar de wens van de klant. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten en levert vakmanschap. De Vries Groep bestaat uit twee afbouwwerven en een aantal productiebedrijven. Bij Koninklijke de Vries Scheepsbouw, de afbouwwerf in Aalsmeer, zijn wij op zoek naar een Jachtinterieurbouwer aan boord. De afdeling interieur produceert en installeert klant specifieke interieurs op de jachten die op de werf worden afgebouwd. De afdeling bestaat uit een machinale houtbewerking, een meubelmakerij, de inbouw aan boord van het jacht en het afwerken van de interieur onderdelen gebeurt in de afwerkerij. Als Jachtinterieurbouwer aan boord is het jouw verantwoordelijkheid dat het op maat gemaakte luxe houten interieur daadwerkelijk in het jacht wordt ingebouwd. Met behulp van uitgewerkte tekeningen zorg jij ervoor dat het interieur perfect in het jacht wordt geplaatst. In de afbouwfase van het jacht werk je samen, je stemt je werk dan ook goed af met de andere vakmensen zoals elektriciens, pijpfitters en loodgieters maar bijvoorbeeld ook met de marmer leverancier. Je leest schematische tekeningen en meet de te vervaardigen onderdelen zoals meubels, wanden, plafonds en kasten in. Je kiest de werkwijze, de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen en treft specifieke voorzorgsmaatregelen (veiligheidsaspecten, persoonlijke beschermingsmiddelen). Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het werk en zie je toe op orde, netheid en veiligheid en onderneem je waar nodig actie. Je valt onder en rapporteert aan de Voorman Interieur.

Wij zoeken...

je hebt ruime ervaring als (jacht)interieurbouwer/meubelmaker bij voorkeur in de luxe jachtbouw; je beschikt over een afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal mbo niveau 3, bij voorkeur in de richting van (scheeps-)interieurbouw; je kan tekeningen lezen en je kan werken met verschillende exclusieve houtsoorten in massief, fineer of HPL; je hebt een hoog kwaliteitsgevoel en je kunt de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren; je profileert jezelf als ambitieus, flexibel, praktisch, toegewijd en verantwoordelijk; indien nodig ben je bereid om leerlingen te begeleiden; je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden...

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.  een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw;  een informele werksfeer met leuke activiteiten zoals een wekelijkse bootcamp en gezellige events van de personeelsvereniging;  veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, je hebt toegang tot de Feadship Academie waar je kunt deelnemen aan opleidingen en trainingen;  een marktconform salaris, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Elke motorjacht is custom made en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van trots. En ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Misschien nog wel het belangrijkste dat we je kunnen bieden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse in de vacature? Solliciteer dan via de button op onze website, www.werkenbijfeadship.nl.