JUNIOR ACCOUNTMANAGER (Amsterdam)

Geplaatst op 28 juni 2022 14:50
Bedrijfsnaam
JOHAN BEENTJES AGENTUREN
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Johan Beentjes
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Joha Johan Beentjes Agenturen verzorgt alle commerciële activiteiten in Nederland voor zowel Frankly Amsterdam als Italiaanse topmerk Flexform. Beide bedrijven groeien hard op zowel creatief als commercieel vlak en er wordt continu gewerkt aan nieuwe ideeën. Hierdoor zijn er volop doorgroei mogelijkheden binnen onze bedrijven en ben jij onderdeel van dit proces.

Wij zoeken...

Als ‘Junior Accountmanager’ bij Johan Beentjes Agenturen ben je onderdeel van het sales team, ondersteun je onze accountmanagers van binnenuit en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze binnendienst. Je staat klanten te woord, maakt offertes, houdt nauwkeurig alle lopende zaken in de gaten en bent het contactpersoon voor onze (buitenlandse) leveranciers. 
 We zoeken iemand met een flexibele, assertieve en communicatieve houding. Onze ideale collega beschikt daarnaast over een commerciële en positieve benadering richting klanten, is oplossingsgericht en denkt mee, is secuur en schakelt snel. Wil je graag 5 dagen per week werken in een enthousiaste, gedreven werkomgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden...

In ons hechte, jonge team krijg je alle facetten van een onderneming mee. Onze bedrijven groeien hard en dat vraagt van iedereen betrokkenheid en toewijding. We werken nauw samen, hebben veel lol, leren van elkaar en houden ervan om de succesmomenten met elkaar te vieren. Iedereen krijgt de mogelijkheid om, naast het inzetten en uitdiepen van persoonlijke capaciteiten, ook te onderzoeken waar je graag in door zou willen ontwikkelen. (Ps, onze vrijdagmiddag(avond)borrels kunnen legendarisch uitpakken).

De functie is voor 40 uur in de week en is per direct beschikbaar. Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring en leeftijd.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Wij ontvangen graag je CV per e-mail: johan@johanbeentjes.nl