Junior calculator (Haarlem)

Geplaatst op 15 juni 2023 12:26
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Booking.com, het Rijksmuseum, Rituals, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Schiphol en andere internationale luchthavens. En veelal in samenwerking met (interieur)architecten. Het actief zijn in diverse sectoren zorgt ervoor dat INTOS een gezonde en stabiele bedrijfspositie heeft. Al onze projecten realiseren we met vaste teams. Daardoor werkt continu dezelfde groep collega’s, weliswaar met ondersteuning vanuit INTOS overkoepelende afdelingen, van begin tot eind aan de perfecte projectrealisatie. Als junior calculator ben jij de meubels die wij maken in je hoofd al aan het bouwen. Om een offerte uit te kunnen brengen naar de klant is het immers nodig om te weten wat een meubel gaat kosten, welk materiaal we gaan gebruiken en met welke productietechniek deze gemaakt wordt. Jij bijt je dan ook graag vast in een opdracht en vindt het leuk om zaken uit te zoeken en uit te pluizen. Jij wordt enthousiast van mooie interieurs en verdiept je graag in hoe je zo’n ontwerp technisch kunt gaan realiseren. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je hebt intern contact met de werkvoorbereiding en extern bied je ondersteuning in het contact met leveranciers en opdrachtgevers. Binnen deze functie is er alle ruimte en tijd om het vak intern te leren!

Wij zoeken...

Een afgeronde opleiding in de richting meubelmaker en/of een aantal jaren relevante werkervaring als meubelmaker/interieurbouwer; Affiniteit met techniek; Handig met cijfers; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Enthousiast en leergierig ingesteld; Oplossingsgericht en denkt graag in mogelijkheden; Woonachtig in de Randstad of omgeving.

Wij bieden...

Een rol in de kleine en grote interieurprojecten die INTOS realiseert. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en kunt daardoor ontzettend veel leren; Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd; Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.500 – €3.000 op fulltime basis; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/junior-calculator/