Junior Calculator (Hoogezand)

Geplaatst op 13 februari 2023 13:49
Bedrijfsnaam
Harryvan
Plaatsnaam
Hoogezand
Contactpersoon
Collin Hamming
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Harryvan vertaalt plannen en ontwerpen in perfect uitgevoerde projecten. Interieurbouw of fijn timmerwerk? We weten als geen ander hoe we een ontwerp – hoe uitdagend ook – kunnen uitwerken. We zijn makers, geen ontwerpers, en bemoeien ons dus niet met het werk van de architect.

Wij zoeken...

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een junior calculator. Je hebt net het Hout- en Meubileringscollege (HMC), MBO meubelmaker/(scheeps) interieurbouwer of andere (interieur)bouw gerelateerde opleiding afgerond. Of je werkt inmiddels een aantal jaren als meubelmaker. Je bent nu zover om een eerste of volgende stap te maken, de stap naar de verkoopafdeling. Wij gaan jou alle kneepjes van het vak bijbrengen want natuurlijk weet je nog niet alles. In deze startersfunctie ben jij echter een belangrijke schakel in het beginstadium van ieder project. Jij draagt mede zorg voor het opstellen van offertes op basis van de door de opdrachtgever verstrekte bouwkundige informatie. Om je werk goed te kunnen doen, moet je bouwkundig en financieel inzicht hebben. Daarnaast heb je oog voor detail en vind je het leuk om mensen te helpen met een mooie oplossing. Samen met je collega’s volg je ontwikkelingen in de markt en onderhoud je contact met leveranciers. Je bent een enthousiast, proactief persoon die de verwachtingen van onze opdrachtgevers graag overtreft. Als een project opdracht wordt, zorg jij voor een goede overdracht naar de collega’s die voor de uitvoering verantwoordelijk zijn. Je moet dus ook goed kunnen samenwerken. Als junior calculator maak je deel uit van ons verkoopteam. Jij bent een teamplayer die ook heel goed zelfstandig kan werken.

Wij bieden...

passend salaris op basis van kennis en werkervaring; afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch team met ruimte voor eigen initiatieven; de mogelijkheid om te werken met klanten uit de ‘Champions League’; prettige, collegiale en informele werksfeer;

Hoe kan een sollicitant reageren?
Laten we eerst met elkaar bellen om even te sparren over de vacature. Jij kunt ons de nodige vragen stellen en wij kunnen je inhoudelijk meer vertellen over de vacature. Als je belt, kun je vragen naar Collin Hamming. Collin is bereikbaar op telefoonnummer 0598 – 42 27 00.