Junior Machinaal Houtbewerker (Westzaan)

Geplaatst op 08 juli 2022 16:11
Bedrijfsnaam
THE EYDEN BERG
Plaatsnaam
Westzaan
Contactpersoon
Laura Rauwerda
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Wij zijn THE EYDEN BERG. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is. Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. En dat ga jij als Interieurbouwer in de praktijk brengen. Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.

Wij zoeken...

Ben jij een echte ‘Woodcraft Hero’ in de dop? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Junior Machinaal Houtbewerker ben je onderdeel van het gezellige machinale team en ben je samen verantwoordelijk voor de machinale productie van onze toffe retailprojecten van THE EYDEN BERG en onze maatwerk kwaliteitskasten van dochterondereming De Maat Fabriek. Jij gaat werken met verschillende houtbewerkingmachines en zorgt ervoor dat al ons (plaat)materiaal klaar is voor montage door het assemblage team. Je steekt graag de handen uit de mouwen en weet van aanpakken. Je houdt van een dynamische omgeving, een krappe deadline is voor jou geen probleem. Jouw werkplek ziet er netjes uit, you’ve got in under control.

Wij bieden...

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Samen sporten in onze eigen GYM. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
career@eydenberg.com