Junior Medewerker Art Handling (36 uur) (Amsterdam)

Geplaatst op 27 november 2023 11:24
Bedrijfsnaam
Stedelijk Museum Amsterdam
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Farideh Fekrsanati
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Het Stedelijk Museum Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland, met bekende namen in de collectie en een levendig en spraakmakend tentoonstellingsprogramma.

Wij zoeken...

Ben jij iemand die plezier heeft aan een baan met veelzijdige taken en spreekt je afwisseling tussen praktisch en administratief werk aan? Heb jij plezier aan het bedenken van creatieve oplossingen? Ben jij een planner en goed in organiseren? Ben je nieuwsgierig wat werken met Kunst en de zorg ervoor inhoudt, dan zijn wij op zoek naar jou. https://www.stedelijk.nl/nl/museum/vacatures/vacature-junior-art-handling Leuk om te kijken, filmpjes waar ook onze Art Handlers tijdens installatie van tentoonstellingen te zien zijn: Martin Wong: https://www.instagram.com/reel/CzDwPPxIr_P/ Keith Haring: https://www.instagram.com/reel/CsoRB7qsgJV/

Wij bieden...

• Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met zicht op verlenging. • Je kunt bij ons je certificaat voor het besturen van een hoogwerker, vorkheftruck etc halen • Budget voor cursussen • Learning on the job, we delen onze kennis met je! • De functie is afhankelijk van je ervaring ingedeeld in schaal 6 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (Museum CAO).

Hoe kan een sollicitant reageren?
via de vacature website CV en motivatie insturen