Junior projectleider interieurbouw (Haarlem)

Geplaatst op 18 augustus 2022 08:57
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/11/2022
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positieve geeft.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar een junior projectleider. Jij haalt plezier uit een rol waarbij jij in alle drukte het overzicht houdt, alles op tijd regelt en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als projectleider ligt jouw kracht in het leiden én bewaken van projecten. Wellicht ben jij op dit moment nog geen projectleider, maar grijp jij graag de kans aan om jezelf in deze richting te kunnen ontwikkelen! Bij INTOS zijn we op zoek naar een junior projectleider voor één van onze projectteams: Een allround team met een specialisatie in medische inrichtingen. De ontwikkeling van het team ligt dan ook in deze hoek. Als junior projectleider ga jij samen met een ervaren projectleider de projecten in jullie team van A tot Z in goede banen leiden. Dit houdt in dat je betrokken bent vanaf de offertefase tot en met de uiteindelijke oplevering en nazorg van het project. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor de klant en jij zet je dan ook graag in om de mooiste interieurs voor hen te realiseren. Ook naar jouw collega’s in het team heb je een belangrijke rol, zij hebben namelijk de juiste informatie van jou nodig om de interieurs daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren! Wij zoeken iemand met: Een mbo of hbo-diploma in een technische richting; Affiniteit met techniek; Cijfermatig sterk; Goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden (Nederlands & Engels). Verder ben jij: Enthousiast en leergierig ingesteld; Assertief en je bijt je graag vast in een project; Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit; Administratief en organisatorisch sterk; Een teamspeler die makkelijk communiceert met teamleden, opdrachtgevers en architecten; Creatief in het zoeken naar (technische) oplossingen; Woonachtig in de Randstad.

Wij bieden...

Centrale en gevarieerde rol in de grote én kleine interieurprojecten die het team realiseert; Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit 18 mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst; Een fulltime functie (40 uur), maar een parttime functie (32 of 36 uur) is ook goed mogelijk; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling en een collectieve ziektekostenverzekering; Prachtig nieuwe werkplek in Haarlem die vanuit Amsterdam, Leiden, Alkmaar en Utrecht bereikbaar is binnen ongeveer 30 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1