(Junior) Verkoper Badkamers (Etten-Leur)

Geplaatst op 04 april 2022 11:22
Bedrijfsnaam
Jan van Sundert B.V.
Plaatsnaam
Etten-Leur
Contactpersoon
Michel van Sundert
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/04/2022
Wij zijn....

Inmiddels bestaat Jan van Sundert – keukens, badkamers en tegels meer dan 50 jaar, al sinds 1969 zijn wij niet meer weg te denken uit de regio West-Brabant. Gevestigd in Etten-Leur waar opa en oma Van Sundert het fundament legden voor een gezond familiebedrijf. Inmiddels werken er meer dan vijftig medewerkers, zijn er meerdere generaties werkzaam binnen het bedrijf én is de showroom met 5500m² uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

Wij zoeken...

ALS VERKOPER / COMMERCIEEL MEDEWERKER BEN JIJ: Het eerste aanspreekpunt en de adviserende kracht voor onze klanten; naast verkoper ook creatief. Middels een 3D-tekenprogramma ga jij ervoor zorgen dat de droomkeuken- of badkamer van de klant werkelijkheid wordt. VAN EEN VERKOPER / COMMERCIEEL MEDEWERKER VERWACHTEN WIJ: Een positieve instelling; Representativiteit; Collegialiteit; Gedrevenheid; Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen must.

Wij bieden...

Een prettige werksfeer; Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden, zoals extra bonussen bovenop het salaris; Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interne opleidingen, pensioenregelingen en korting op onze producten; Gezellige bedrijfsfeestjes/uitjes; Een goed uitgedacht opleidingstraject; Maar vooral: een leuke tijd binnen een cultuur waarin iedereen even belangrijk is en we elkaar aanvullen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Word jij enthousiast van bovenstaande functie en herken je jezelf in het genoemde profiel? Solliciteer via onderstaande formulier, per mail via werken@janvansundert.nl of via Whatsapp (0765048806). Vergeet niet je CV toe te voegen en een korte motivatie te schrijven.