Keukenadviseur (Naaldwijk)

Geplaatst op 25 mei 2022 15:12
Bedrijfsnaam
Grando Keukens Naaldwijk
Plaatsnaam
Naaldwijk
Contactpersoon
J.Hofman
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Grando Keukens & Bad groeit! Met 36 vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- en badkamerformule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms op markante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service en garantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar vol ambitie om nóg beter te worden! En dat kan uitsluitend met hulp van enthousiaste vakmensen. Grando Keukens & Bad biedt een uitdagende baan in een enthousiast team.

Wij zoeken...

Wij zijn op zoek naar commerciële talenten. Als allround verkoper adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van een keuken. Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp. Vanzelfsprekend heb je een passie voor keukens en interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant. Het bestellen en verwerken van de orders is onderdeel van de functie. De juiste drive en motivatie zijn belangrijk. Je bent creatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang. Werken op zaterdag ,koopavonden en feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren.

Wij bieden...

In een hecht team weet je een sfeer te creëren waardoor het voor de klant een feest wordt een keuken te kopen. Al je commerciële vaardigheden kun je bij ons kwijt, net als je passie. Je krijgt van ons alle middelen, zoals een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega’s en een prachtige winkel om dit te realiseren. Uiteraard een goede begeleiding om in ons bedrijf ingewerkt te worden en je thuis te voelen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse of heb je vragen? Stuur een mailtje naar jsh@grando-naaldwijk.nl of doe een belletje naar de winkel 0174-623763.