Keukenmonteur gezocht (Kapelle)

Geplaatst op 12 mei 2022 16:51
Bedrijfsnaam
SSK Keukenstudio
Plaatsnaam
Kapelle
Contactpersoon
Dennis Jopse
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

SSK Keukenstudio een keukenspeciaalzaak in Kapelle (vlakbij Goes). In onze showroom vind je een ruime collectie met designvolle, moderne en landelijke keukens van onder andere het Nederlandse keukenmerk Keller. De keukens worden op maat ontworpen, afgestemd op de wensen van de klant. Hierbij hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Wij houden ons altijd aan de afspraken met de klant.

Wij zoeken...

Je bent bij voorkeur opgeleid als timmerman, meubelmaker of scheepstimmerman Je hebt ervaring in het werken met hout Je bent leergierig en bereid om tijdens het werk een opleiding te volgen Je werkt secuur en netjes Je bent representatief en communicatief vaardig Je bent bij voorkeur tussen de 18 en 25 jaar Je woont bij voorkeur in de omgeving van Kapelle en bent in het bezit van rijbewijs B Kan je overal ‘ja’ op antwoorden? Dan ben jij de leerling-keukenmonteur die wij zoeken!

Wij bieden...

• Je komt in een leer-werktraject en krijgt ruimte voor groei en ontwikkeling; • Je werkt iedere dag op afwisselende werkplekken; • Je komt in een enthousiast team met de leukste collega’s; • Doe je het goed, dan kan je doorgroeien naar zelfstandig keukenmonteur; • Je werkt 37 uur per week en wordt beloond met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur je CV op naar info@ssk-keukenstudio.nl en wij nemen contact met je op.