Klim- en Adventurepark Montagemedewerker (40 u p/w) (Weesp)

Geplaatst op 19 april 2022 13:29
Bedrijfsnaam
Van Riswick BV
Plaatsnaam
Weesp
Contactpersoon
Mandy Chin-Sie-Jen
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
16/05/2022
Wij zijn....

Van Riswick BV is marktleider op het gebied van ontwerpen en bouwen van adventure parken. Wij ontwerpen en bouwen unieke indoor en outdoor adventure parken in Nederland en daarbuiten. Wij leveren maatwerk, zo ontwerpen wij bijvoorbeeld compacte klimparken, maar ook complete parken die uit verschillende adventure producten bestaan welke allemaal bij ons in de werkplaats worden gemaakt. Denk hierbij aan klimtorens, klim-elementen voor klimparcoursen, klimwanden, boulderwanden, zip lines, hangbruggen, boomhutten, speeltoestellen e.d. Naast het ontwerpen en bouwen van adventure concepten zijn wij ook een service-organisatie die zich bezig houdt met het uitvoeren van technische inspecties, keuringen en onderhoud van klim objecten. Van Riswick is een dynamisch en groeiend bedrijf, ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Avontuurlijke Montagemedewerker zonder hoogtevrees, die samen met ons de tofste parken komt bouwen in Nederland én daarbuiten!

Wij zoeken...

Je bent ordelijk en beschikt over praktisch inzicht en creativiteit, daarnaast heb je samenwerken en veilig werken hoog in het vaandel staan. Je bent een betrokken en enthousiaste aanpakker en voldoet aan de volgende omschrijving: Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau op technisch gebied; Je kan goed in teamverband, maar je bent ook zelfstandig; Je draagt technisch en inhoudelijke verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden; Je kan goed vooruit denken; Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit; Je bent betrouwbaar; Je hebt absoluut geen last van hoogtevrees; Je bent in bezit van rijbewijs B; De Engelse taal is voor jou geen probleem; Je bent een reislustig type en vindt internationaal reizen voor jouw werk geen probleem. Wat ga je doen: Wil je een avontuurlijke baan en wil je ook nog eens wat van de wereld zien? Samen met je teamgenoten voer je timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit aan klimparken, klimbossen en stormbanen op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland. Je werkt mee aan onze nieuwe projecten en voert daarnaast onderhoudswerkzaamheden uit, waaronder: het vervangen van kabels, verrichten van reparaties aan netvelden, vervangen of repareren van houten platformen en klim-elementen en aanpassingen aanbrengen aan houten constructies.

Wij bieden...

Naast een leuke en ontzettend afwisselende baan, kun je rekenen op: Een goed salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden; Een goede pensioenvoorziening; Fulltime werk; Doorgroeimogelijkheden; Uitzicht op een vaste aanstelling; Een team met leuke en gemotiveerde collega’s!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Ga jij samen met ons op avontuur? Stuur ons per email jouw motivatiebrief en CV! Contactpersoon: Mandy Chin-Sie-Jen Email: info@van-riswick.eu