Leerling Monteur Gordijnrails & Binnenzonwering (Amsterdam)

Geplaatst op 23 oktober 2023 15:47
Bedrijfsnaam
Siersema
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Rosalie Koppes
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bij Siersema Interieur gaat het niet alleen om interieurs, maar om het tot leven brengen van unieke visies. En daar zijn wij goed in. Wij zijn beloond met een Dezeen award voor het ontwerp van ons kantoor met 1 kilometer (!) gordijn. En mocht dat nou net het vakgebied zijn waar jij aan de slag gaat.

Wij zoeken...

Jij hebt 2 rechterhanden en wilt deze graag gebruiken. Je mist alleen ervaring dus je zoekt een plek waar jij de kneepjes van het vak leert. Creëer unieke interieurs en maak deel uit van een team dat zich richt op vakmanschap. Laat je opleiden tot Monteur gordijnrails & binnenzonwering bij Siersema. – Samen met ons team van experts werk je aan het monteren en installeren van railsystemen en zonweringen in diverse interieurprojecten. – Geen ervaring? Geen probleem! We bieden een interne opleiding om je alles te leren wat je nodig hebt voor deze rol. Je wordt ondersteund en begeleid door ervaren professionals die je helpen het beste uit jezelf te halen. – Creëer unieke interieurs: jouw werk zal bijdragen aan de realisatie van opvallende interieurs voor grote merken en architecten.

Wij bieden...

Je gaat aan de slag bij een award winnend bedrijf dat veel waarde hecht aan vakmanschap en ambacht. Je krijgt training ‘on-the-job’ en wordt begeleid door een ervaren vakman. Fulltime of parttime werken is allebei een optie. Je krijgt 24 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime contract) en 8% vakantietoeslag. Mocht het op termijn nodig zijn, zorgen wij ook voor een telefoon en auto van de zaak. Jouw salaris bepalen we in overleg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Laat alleen je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter op info@siersema.org en binnen 2 werkdagen neemt Wouter Slop of Martin Inden contact met je op. Als je een LinkedIn profiel hebt, ontvangen wij die ook graag. Mocht je toch graag eerst nog even bellen, kan dat uiteraard ook. Wij zijn bereikbaar op 020 681 37 76.