Logistiek medewerker | Fulltime of BBL-traject (Goes)

Geplaatst op 22 juni 2022 14:50
Bedrijfsnaam
TMC Wonen
Plaatsnaam
Goes
Contactpersoon
Guido de Ridder
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Bij TMC Wonen en TMC Project vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen en werken. In combinatie met het beste advies én montage door eigen interieurvakmannen creëren we al meer dan 45 jaar de mooiste woning en project inrichtingen. Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen? Reageer dan op deze vacature!

Wij zoeken...

Bij een ambitieus familiebedrijf horen een professioneel team en een goede sfeer. Dat ga je bij ons zeker vinden! Met het logistieke team gaan we iedere dag de uitdaging aan om inkomende en uitgaande goederen zo goed en snel mogelijk te verwerken. In dat team is ruimte voor een extra logistiek medewerker! Samen leggen we de lat hoog en streven we naar kwaliteit in het leveren van vloer-, wand- en raambekleding. Met vier woonwinkels en de project afdeling is het in het logistiek centrum van TMC iedere dag weer een drukte van belang. Leveranciers ontvangen en goederen lossen, goederen opslaan en verzamelen, uitgaande routes voorbereiden en klanten helpen bij het afhalen van hun bestelling. Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden, maar elke dag zullen er nieuwe uitdagingen zijn. We nemen je mee in onze logistieke processen en geven je de vrijheid om mee te denken in verbeteringen in ons logistiek centrum.

Wij bieden...

Een leuk team en een gedeelde uitdaging: 100% klanttevredenheid scoren! Een mooi salaris Vakgerichte (bij)scholing waaronder VCA en heftruckcertificaat Goede werksfeer We zien uit naar jouw reactie! Neem contact op met Robert om aan te geven dat je graag een keer op gesprek wilt komen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Contact opnemen kan via de mail (robert@tmcwonen.nl) of via de telefoon/WhatsApp (0620902961).