Machinaal Houtbewerker / CNC-Operator (omgeving Amsterdam/Leiden/Gouda/Rotterdam) (Gouda)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:13
Bedrijfsnaam
Qualified People
Plaatsnaam
Gouda
Contactpersoon
Anna Grünagel
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Qualified People is al jarenlang een toonaangevend detacheringsbureau binnen de techniek. Wij begeleiden toptalenten naar een passende én leuke baan, waarbij interieurbouw (scheepsbouw, luxe jachten, offshore en retail) een van onze specialisaties is.

Wij zoeken...

Ben jij creatief, inventief, een goede dosis humor en zoek jij een leuke baan als (interieur)Tekenaar? Je verzorgt de productie- en detailtekeningen voor bijvoorbeeld meubilair, zodat jouw collega’s in de productie aan de slag kunnen. In veel ontwerpen zitten ook technische snufjes verwerkt, waar jij als tekenaar rekening mee moet houden. Hierdoor wordt er beroep gedaan op jouw technisch inzicht en creativiteit! Afhankelijk van je kennis en ervaring, mag je ook andere werkzaamheden oppakken. Lijkt dit je leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer over de vacature op onze website.

Wij bieden...

Een uitdagende baan met veel verschillende werkzaamheden, bij een mooi bedrijf dat ook doorgroeimogelijkheden biedt. Er is sterke aandacht voor groei en ontwikkeling. En daarbij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Is jouw interesse gewekt voor deze functie? En voldoe je aan het profiel van Tekenaar? Stuur dan je cv naar agrunagel@qualifiedpeople.nl.