Machinaal Houtbewerker / CNC-Operator (omgeving Amsterdam/Leiden/Gouda/Rotterdam) (Gouda)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:13
Bedrijfsnaam
Qualified People
Plaatsnaam
Gouda
Contactpersoon
Anna Grünagel
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Qualified People is al jarenlang een toonaangevend detacheringsbureau binnen de techniek. Wij begeleiden toptalenten naar een passende én leuke baan, waarbij interieurbouw (scheepsbouw, luxe jachten, offshore en retail) een van onze specialisaties is.

Wij zoeken...

Een leuke startersjob voor een Machinaal Houtbewerker / CNC-Operator die graag wil meegroeien met ons interieurbedrijf! Binnen het bestaande productieteam ga je aan de slag met het machinaal voorbereiden van de onderdelen van het interieur. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen, met als doel om het interieur binnen de planning en gestelde eisen te produceren. Heb jij een diploma in de richting van Meubelmaker / (Scheeps)Interieurbouwer, minimaal niveau 3? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer over de vacature op onze website.

Wij bieden...

Een baan waarin je je echt kunt ontwikkelen en (door)groeien bij een mooi bedrijf! Daarnaast krijg je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Is jouw interesse gewekt voor deze functie? En voldoe je aan het profiel van Machinaal Houtbewerker / CNC-Operator? Stuur dan je cv naar agrunagel@qualifiedpeople.nl.