Massief hout bewerker (Waddinxveen)

Geplaatst op 15 februari 2023 13:00
Bedrijfsnaam
Vermeij meubel- en rompenfabriek
Plaatsnaam
Waddinxveen
Contactpersoon
Michel Vermeij
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Het begon allemaal ongeveer 90 jaar geleden in een klein schuurtje toen de oprichter van de meubel- en rompenfabriek begon met het vervaardigen van meubels. Na enkele jaren werd dit uitgebreid tot het eerste gedeelte van de rompenfabriek die er vandaag de dag nóg staat! Indrukwekkend, toch? De rompenfabriek werd sindsdien steeds verder uitgebreid en momenteel is er een prachtig team vol enthousiaste allround meubelmakers werkzaam. Het productieproces wordt zoveel mogelijk door de rompenfabriek zelf gedaan om volledig aan de wensen en doelstellingen van de afnemers te voldoen en zelfs te overtreffen. De platen worden door het deskundige team in de eigen fabriek gezaagd en bewerkt met het zeer professionele machinepark.

Wij zoeken...

Ben jij nou een enthousiaste machinaal houtbewerker met als bijnaam “Handige Harry” vanwege je twee rechter handen (niet te letterlijk opvatten natuurlijk)? Dan is deze functie misschien wel voor jou weggelegd! Het ultieme doel is om duurzame en kwalitatief hoogwaardige zitmeubels te maken. Je komt vooral in teamverband te werken aan verschillende allround werkzaamheden, zoals houtbewerkingsmachines bedienen, hout afkorten en herzagen, machines onderhouden, producten frezen en onderdelen controleren. Als machinaal houtbewerker ben je – zoals de naam al zegt – veel bezig met machines, zoals de freesmachine, drevelboor, opdeelzaag en nog meer. Het is dus van belang dat je ook daadwerkelijk weet hoe je deze machines moet besturen, anders wordt het werk wel héél lastig 😉

Wij bieden...

• Een hecht en gemotiveerd familiebedrijf; • Ontzettend leuke en gezellige collega’s (afhankelijk van hun humeur, anders moet je even extra lief voor ze zijn); • Een veilige en sfeervolle werkomgeving; • Prachtige projecten die met trots worden gedaan; • Doorgroeimogelijkheden – mits je écht wat kan natuurlijk!

Hoe kan een sollicitant reageren?
cv en motivatie sturen naar m.vermeij@rompenfabriek.nl