MBO TRAINEESHIP BOUW EN VASTGOED (Cruquius)

Geplaatst op 12 juli 2023 11:15
Bedrijfsnaam
Dura Vermeer
Plaatsnaam
Cruquius
Contactpersoon
Arjen Wildvank
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen. Hier zit je op je plek Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Cruquius (vlakbij Haarlem en Hoofddorp) ga je aan de slag met verschillende woning- en utiliteitsbouwprojecten in de regio Noord-Holland en Utrecht. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Wij werken veel samen met collega’s uit het bouwteam. Denk aan de projectleider, werkvoorbereider en projectmanager. Samen zorgen wij voor een stevige voorbereiding bij ieder project. Letterlijk van a tot z.

Wij zoeken...

Wat was vroeger jouw antwoord op de vraag “Wat wil je later worden?” Calculator nieuwbouw? Uitvoerder in de utiliteitsbouw? Waarschijnlijk was het niet zo specifiek toch? En het kan dus heel goed zijn dat je na je afgeronde studie bouw nog steeds geen idee hebt waar jouw loopbaan moet starten of wat de mogelijkheden zijn. Omdat je simpelweg nog niet precies weet wat je wil. Heb jij jouw richting nog niet duidelijk? Vind hem dan met een traineeship bouw en vastgoed bij Dura Vermeer bouw midden west in Cruquius. In het tweejarige traineeship bij Dura Vermeer leer jij het bouwproces in de praktijk kennen. Jij krijgt de kans om je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren binnen diverse functies. In het traineeship zal je in ieder geval kennismaken met de vakgroepen uitvoering, werkvoorbereiding en calculatie. Maar daarna bepaal jij helemaal zelf hoe jouw traineeship eruit gaat zien. Misschien wil je wel een kijkje nemen bij de collega’s van tendermanagement, de ontwerpleiding of bij onze inkoop afdeling? Welke functies je uitvoert is helemaal aan jou! En zo krijg jij de kans om volledig mee te draaien binnen een projectteam en krijg jij de kans om mee te werken, denken én te ontwikkelen aan innoverende nieuwbouwopdrachten binnen de regio Noord-Holland en Utrecht. Natuurlijk doe je dit traineeship niet alleen. Samen met een groep van ongeveer 15 andere trainees werk jij aan je toekomst en zal je je ook bezig houden met een organisatievraagstuk. Zo leer jij ook om met een bepaald onderwerp op meerdere niveaus aan de slag te gaan. Ook wordt je begeleidt door een coach/mentor en zal er binnen iedere vakgroep een senior of manager jou inwerken en begeleiden. Zo leer je ontzettend veel binnen een korte tijd! Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw bouw carrière? Wil je weten hoe onze trainees het traineeship ervaren? Lees dan de blog van onze trainees Rick en Danielle!

Wij bieden...

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling. • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen. • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap. • Een laptop en smartphone. • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto. • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit. • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland. • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical. • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra). • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.duravermeer.nl/werken-bij/solliciteren/?id=21307&positionId=a0t0800000DaZvJAAV