Medewerker binnendienst meubilair (Middelburg)

Geplaatst op 08 mei 2023 16:22
Bedrijfsnaam
Weststrate
Plaatsnaam
Middelburg
Contactpersoon
Jasja de Bree
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Weststrate is de veelzijdige specialist o.a. op het gebied van kantoorinrichtingen op maat. We zijn gevestigd in Middelburg en realiseren binnen en buiten Zeeland projectinrichtingen waar we trots op zijn! Naast projectinrichting leveren we ook kantoorartikelen en leveren we alles op het gebied van verpakkingen. Projectinrichting door Weststrate We gaan met de klant rond de tafel, brengen de wensen en mogelijkheden in kaart en gedurende het traject blijven we in nauw contact met de klant zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. We hebben een breed netwerk aan leveranciers en hebben vaak een coördinerende rol binnen een projectinrichting. Vanuit onze belevingsshowroom inspireer je de klant, samen met je collega’s ontzorg je de klant vanaf de 1e presentatie tot aan de uiteindelijke oplevering. Benieuwd naar onze projecten? Neem dan eens een kijkje op onze site.

Wij zoeken...

Een enthousiaste klantgerichte collega die ons Meubilair team kan versterken. Je bent zowel creatief als commercieel ingesteld en kan goed omgaan met verantwoordelijkheid. Jouw taken zullen bestaan uit het ondersteunen van de accountmanagers met interieurtekeningen en praktisch meewerken in het gehele traject van offerte tot oplevering. We zoeken iemand die 20 tot 40 uur per week beschikbaar is. Daarnaast is het fijn als hebt ervaring met 3D interieurdesign software zoals Pcon en handig bent met Microsoft Office. Binnen Weststrate zal je nauw samenwerken met je collega’s, samen gaan jullie aan de slag om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Wij bieden...

Een uitdagende baan met veel variatie binnen een sterk groeiende afdeling. Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan grote projecten waar je jouw creativiteit volledig op los kan laten. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bovenal een prettige werksfeer. Je komt te werken in een gezellig team van professionals in een informele omgeving.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Enthousiast geworden? Mail dan jouw CV naar hr@weststrate.nl, bel naar 0118 63 00 00 of maak een afspraak om langs te komen in onze belevingsshowroom.