Medewerker Verkoop Binnendienst (Waalwijk)

Geplaatst op 15 november 2022 13:49
Bedrijfsnaam
Dami Interior
Plaatsnaam
Waalwijk
Contactpersoon
Liesbeth Römer
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

DAMI Luxury Interior & DMLXRY is een frisse en jonge startup organisatie en actief op de Nederlandse markt sinds 2019. DAMI focust zich op high end interior. Onze artikelen worden in eigen beheer in Nederland ontworpen, geproduceerd en internationaal verkocht. Het product is uniek, exclusief en weet elke ruimte naar de juiste klasse te tillen. DAMI is gevestigd in een prachtig nieuwbouw kantoor in Waalwijk met zeer exclusieve inrichting en uitstraling

Wij zoeken...

Wie zoeken wij? DAMI groeit hard en wij zoeken een zelfstandige en ervaren Medewerker Verkoop Binnendienst die met ons mee kan groeien. Je maakt graag onderdeel uit van een klein en enthousiast team waarin je helpt met het aanmaken van nieuwe offertes voor klanten en de nieuwe orders verwerkt in ons systeem. Klantencontact en lichte administratieve taken zijn bij jou in goede handen! En als je het maken van 3D ontwerpen al onder de knie hebt , krijg je van ons de ruimte om daarmee onze designers te ondersteunen. Kortom, je bent een persoon die ook op andere vlakken wil bijspringen om het succes van DAMI verder uit te bouwen. Wat ga je doen? Je gaat brochures en samples bestellen waarmee je sample boxen voor klanten in orde maakt en verstuurt. Je onderhoudt contact met klanten over bestellingen en je houdt de algemene mailbox bij zodat klanten en leveranciers snel een reactie ontvangen. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de orderbevestigingen, voorraadbeheer en facturatie. Je hebt affiniteit met Pinterest en vindt het leuk om Dami in de picture te zetten. Jouw profiel: Minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma; Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol; Proactief, nauwkeurig en integer; Affiniteit met interior design; Kennis van tekenprogramma’s (bij. Sketchup en V-Ray) is een pré; Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden (bekend met Word, Excel); Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Kennis en/of ervaring met het programma Exact Online is een pré; Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 30km van Waalwijk.

Wij bieden...

Wat krijg je ervoor terug? Kansen om je loopbaan te ontwikkelen in een snel groeiende organisatie, een moderne werkplek in ons nieuwbouw kantoor in Waalwijk, gratis toegang tot onze eigen interne sportschool, intern bedrijfsrestaurant, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en je maakt onderdeel uit van een leuke club collega’s. Als familiebedrijf zorgen we goed voor elkaar; we compenseren de kosten voor gas/stroom met een netto toeslag en je kunt extra verlof verdienen als je niet ziek bent. Wil je op de fiets naar je werk komen? Wij hebben een prima FietsPlan waarvan je gebruik kunt maken!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Interesse? Solliciteer dan door een korte motivatie en cv te mailen naar: work@damiinterior.com