medewerker werkplaatsen hout en terrazzo m/v (Leiden)

Geplaatst op 24 februari 2022 12:21
Bedrijfsnaam
Circulair Warenhuis
Plaatsnaam
Leiden
Contactpersoon
Martijn Perquin
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

In de werkplaatsen van het Circulair Warenhuis verwerken we reststromen hout en keramiek van ons kringloopbedrijf tot nieuwe producten. Dit doen we met vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zoeken...

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO4 niveau, bij voorkeur houtbewerking. Je hebt ervaring met houtbewerking en je omschrijft jezelf als ‘klusser’. Vooral in de terrazzowerkplaats moeten we vaak creatieve oplossingen bedenken voor onverwachte uitdagingen. Je hebt affiniteit met hergebruik van materialen. Onze collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt willen dat jij goede sociale eigenschappen hebt. Empathisch vermogen, geduld, humor en het talent om zaken eenvoudig uit te kunnen leggen zijn hierbij kernbegrippen. Je werkt graag in teamverband. Je bent secuur in het volgen van bestaande werkprocessen en vindt dit van zelfsprekend. Je streeft naar de hoogste kwaliteit van het eindproduct en je weet dat je hiervoor precies te werk moet gaan. Je durft andere mensen hier ook op aan te spreken.

Wij bieden...

-Je bent voornamelijk uitvoerend bezig. Coördinatoren plannen en bereiden het werk voor. -Je neemt het voortouw in de werkplaatsen wanneer de coördinatoren afwezig zijn. -Je bewaakt tijdens het productieproces de kwaliteit van het eindproduct en let ook op de kwaliteit die anderen produceren. -Je speelt een rol in de veiligheid van de werkplaats en de uitvoering van bestaande veiligheidsprotocollen—-We beginnen met een tijdelijk contract voor 38 uur -Een afwisselende baan verdeeld over twee aangrenzende werkplaatsen -Veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatieven -Een inspirerende omgeving waarin je een positieve bijdrage kan leveren aan een meer circulaire wereld -€ 1736,69 bruto per maand -Arbeidsvoorwaarden conform het Handboek van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland

Hoe kan een sollicitant reageren?
Motivatie en cv naar: info@kringloopwarenhuis.nl