Met spoed freelance meubelmakers gezocht (v/m/x) (Amsterdam)

Geplaatst op 07 februari 2023 11:15
Bedrijfsnaam
Fiction Factory
Plaatsnaam
Amsterdam
Contactpersoon
Mark Vrolijk
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Bij Fiction Factory bouwen we decors, tentoonstellingen, winkelinterieurs en restaurants. Veelal uitdagende projecten met heel diverse klanten. Kwaliteit, inclusiviteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf, met een grote werkplaats in Amsterdam Noord.

Wij zoeken...

SPOEDJE: Wij zijn PER DIRECT op zoek naar freelance meubelmakers(m/v/x) / timmermannen/vrouwen/x die ons team kunnen versterken bij projecten in onze werkplaats in Amsterdam-Noord en op verschillende locaties in Amsterdam. Wij verwachten van je dat je vakkundig bent, zelfstandig, maar ook in teamverband kunt werken. Kijk voor meer info op de site. Heb je interesse? Mail je CV en motivatie naar werken@fictionfactory.nl #fictionfactoryamsterdam #spoedje #perdirect #amsterdam #freelance #meubelmaker #timmerman #timmervrouw #vmx

Wij bieden...

Een afwisselende baan met een bont gezelschap van creatieve collega’s. Een inspirerende werkomgeving met een horizontale organisatiestructuur. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en in overeenstemming met de functie.

Hoe kan een sollicitant reageren?
stuur je cv en motivatie aan: werken@fictionfactory.nl