Meubel Monteur (Westzaan)

Geplaatst op 08 juli 2022 16:09
Bedrijfsnaam
De Maat Fabriek
Plaatsnaam
Westzaan
Contactpersoon
Laura Rauwerda
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Bij De Maat Fabriek maken we de mooiste maatwerk kasten in alle uiteenlopende soorten en maten. Van productie tot installatie, wij verzorgen het hele plaatje. In een nieuw pand en met een jong energiek team gaan wij de markt veroveren op het gebied van maatwerk kasten en deuren.

Wij zoeken...

Ben jij een echte techneut in hart en nieren? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Meubel monteur ben je onderdeel van het installatieteam en ben je samen verantwoordelijk voor alle installaties van De Maat Fabriek. Jij zorgt dat onze maatwerk kwaliteitskasten met oog voor detail worden geplaatst. Je steekt graag de handen uit de mouwen en weet van aanpakken. Je gaat verder dan het laatste schroefje en laat door jouw klantvriendelijkheid de klant achter met een big smile.

Wij bieden...

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en op z’n tijd een mooi feest. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Hoe kan een sollicitant reageren?
career@demaatfabriek.nl