Meubelhersteller (Oldenzaal)

Geplaatst op 10 juni 2022 13:58
Bedrijfsnaam
Oranje B.V.
Plaatsnaam
Oldenzaal
Contactpersoon
Anneloes Vrolijk
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche. Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Wij zoeken...

Als meubelspecialist ben je het gezicht van het bedrijf en het aanspreekpunt voor onze consumenten, fabrikanten en winkels. Je bent superhandig en in staat creatieve oplossingen te vinden. Om dit te bereiken, word je intern opgeleid tot allround service monteur voor zover je dat al niet bent! Je start vanaf huis en zorgt er dagelijks voor dat op locatie servicemeldingen op zitmeubelen worden opgelost. Vlekken verwijderen uit stof of leder, afgebroken stoelpoten repareren, pluisjes uit stoffen bekleding halen, herstofferingen uitvoeren, relaxfauteuils repareren (zowel elektrisch als mechanisch) en de klanten voorzien van advies om hun meubelen te onderhouden. Dat zijn zaken, welke jij dagelijks tegen zult komen.

Wij bieden...

* Goede CAO (Interieurbouw & Meubelindustrie), Werken bij een gezonde en snelgroeiende organisatie, Een fijne en informele werksfeer, Gezellige teamfeestjes, Goed salaris

Hoe kan een sollicitant reageren?
werkenbij@oranjefurniturecare.com