Meubelhersteller (Apeldoorn )

Geplaatst op 19 april 2022 12:58
Bedrijfsnaam
Oranje B.V.
Plaatsnaam
Apeldoorn
Contactpersoon
Anneloes Vrolijk
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/04/2022
Wij zijn....

Oranje Furniture Care is marktleider en producent van verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast zijn wij dé servicepartner voor de gehele meubelindustrie. Wij bieden diverse serviceprogramma’s en diensten aan en hebben ruim zeventig gespecialiseerde servicemonteurs op de weg. Wij werken samen met veel fabrikanten en leveren wij onze producten aan retailers in Europa. Zo voorzien wij consumenten van de juiste meubel verzorgingsproducten en voorkomen veel meubel gerelateerde problemen voor alle partijen. Met als doel de serviceverwachting van de consument te overtreffen en zodat zij jarenlang zorgeloos kunnen genieten van de aangeschafte meubelen. Voor Oranje is het leveren van topservice ook topsport.

Wij zoeken...

Als servicemonteur / meubelhersteller ben je het gezicht van het bedrijf en het aanspreekpunt voor onze consumenten, fabrikanten en winkels. Je bent superhandig en in staat creatieve oplossingen te vinden. Om dit te bereiken, word je intern opgeleid tot allround service monteur voor zover je dat al niet bent! Je start vanaf huis en zorgt er dagelijks voor dat op locatie servicemeldingen op zitmeubelen worden opgelost. Vlekken verwijderen uit stof of leder, afgebroken stoelpoten repareren, pluisjes uit stoffen bekleding halen, herstofferingen uitvoeren, relaxfauteuils repareren (zowel elektrisch als mechanisch) en de klanten voorzien van advies om hun meubelen te onderhouden. Dat zijn zaken, welke jij dagelijks tegen zult komen. Wij zoeken servicemonteurs in de regio’s: Gelderland / Eindhoven / Amsterdam.

Wij bieden...

* Flexibele werktijden *Een professioneel uitgeruste bedrijfsauto met state of the art gereedschap, een Ipad en een smartphone * Een bedrijf met een informeel karakter waar een prettige werksfeer heerst. * Een enthousiast en fanatiek team (wij werken in regioteams). * Goede pensioenregeling * een interne opleiding tot Allround monteur

Hoe kan een sollicitant reageren?
werkenbij@oranjefurniturecare.com of bellen naar 06-82756764