Meubelmaker/afdeling bankenteam (Goirle)

Geplaatst op 09 maart 2023 13:36
Bedrijfsnaam
Hutten bv
Plaatsnaam
Goirle
Contactpersoon
Diana van Osta
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ons groeiende familiebedrijf in Goirle houdt zich bezig met het produceren van meubilair op maat in eigen fabriek. Vaak worden er meerdere series voor dezelfde klant gemaakt. Je doet dit samen met je collega’s. Branches waarvoor je werkt zijn onder andere kantoorinrichting, horeca en zorgsector.

Wij zoeken...

Wat ga je doen ? Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de meubelen op maat die door onze zakelijke klanten worden besteld vanuit de gemaakte tekeningen te vervaardigen. De functie is breed en je wordt betrokken bij het product en het proces.

Wij bieden...

Wat mag je verwachten ? Een fulltime (37,5 uur) baan bij een mooie groeiend familiebedrijf te Goirle, je maakt daarbij deel uit van ons banken team. Goede begeleiding om tot een leuke afwisselende functie te komen waarin je je zeker kunt ontwikkelen. Je arbeidsovereenkomst is conform CAO voor meubelindustrie met een daarbij horend passend salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Standplaats is Goirle

Hoe kan een sollicitant reageren?
per mail of telefonisch