Meubelmaker bij Meubelfabriek te Goirle, afdeling eindmontage (Goirle)

Geplaatst op 03 april 2023 13:46
Bedrijfsnaam
HUTTEN BV
Plaatsnaam
Goirle
Contactpersoon
Diana van Osta
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Ben je op zoek naar een afwisselende baan, ben je handig. Heb jij interesse in werken met hout, wil je mooie producten maken ? Dan is deze baan iets voor jou. Hutten B.V Dit groeiende familiebedrijf in Goirle houdt zich bezig met het produceren van meubilair op maat in eigen fabriek. Vaak worden er meerdere series voor dezelfde klant gemaakt. Je doet dit samen met je collega’s. Branches waarvoor je werkt zijn onder andere kantoorinrichting, horeca en zorgsector.

Wij zoeken...

Wat ga je doen ? Het is jouw taak om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de onderdelen van meubelen worden gemonteerd tot een eindproduct. De functie is breed en je wordt betrokken bij het product en het proces.

Wij bieden...

Wat mag je verwachten ? Een fulltime (37,5 uur) baan bij een mooie groeiend familiebedrijf te Goirle, je maakt daarbij deel uit van ons eindmontage team. Goede begeleiding om tot een leuke afwisselende functie te komen waarin je je zeker kunt ontwikkelen. Je arbeidsovereenkomst is conform CAO voor meubelindustrie met een daarbij horend passend salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Standplaats is Goirle Verantwoordelijkheden en hoofdtaken: -Het monteren van meubelen of onderdelen daarvan. -Initiatieven tonen om efficiency van het werk te verbeteren -Technische tekeningen kunnen lezen en vervaardigen -Het gebruiken van de voorgeschreven veiligheidsmiddelen en het volgen van de veiligheidsvoorschriften -Schoonhouden van werkplek, de werkvloer, machines en apparatuur -Goede samenwerking met collega’s en voormannen Benodigde kennis en ervaring: De werkzaamheden zijn gevarieerd en je wordt intern verder opgeleid in onze fabriek te Goirle.

Hoe kan een sollicitant reageren?
telefonisch en per mail