Meubelmaker buitendienst (Haarlem)

Geplaatst op 12 december 2022 18:04
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Wij zijn actief in diverse branches wat ons een financiële stabiele positieve geeft. Als meubelmaker buitendienst leg jij graag de laatste hand aan meubels en bent daardoor een fijne eindschakel in ons interieurbouwproces. Bij uiteenlopende klanten monteer jij vol vertrouwen van jouw team de door hen perfect uitgewerkte maatwerk meubels. Je werkt prettig samen met collega’s op allerlei locaties door het land. Door de variatie in de klussen en omgevingen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid en daarnaast geeft het je een prettig gevoel van vrijheid. Jij weet dat jij op locatie het visitekaartje van INTOS bent en vervult die rol enthousiast. Zo geef je de klant, van de directe eindgebruiker tot de architect, wanneer gewenst een heldere toelichting op het proces en de uitvoering. Kortom: hoe groot of klein de klus ook is, jij zorgt voor een oplevering van formaat!

Wij zoeken...

Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring of een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting; Een rijbewijs B; Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben jij: Iemand die houdt van de inhoudelijke afwisseling in zijn werk; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Een echte teamspeler, maar werkt ook goed zelfstandig; Sociaal en makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Woonachtig in Haarlem en omgeving.

Wij bieden...

Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam, Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten. Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze 8 projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 personen en samen realiseren jullie van begin tot eind projecten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrel, een zomer BBQ en jaarlijks weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1