Meubelmaker buitendienst (Haarlem)

Geplaatst op 15 juni 2023 12:27
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Booking.com, het Rijksmuseum, Rituals, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Schiphol en andere internationale luchthavens. En veelal in samenwerking met (interieur)architecten. Het actief zijn in diverse sectoren zorgt ervoor dat INTOS een gezonde en stabiele bedrijfspositie heeft. Al onze projecten realiseren we met vaste teams. Daardoor werkt continu dezelfde groep collega’s, weliswaar met ondersteuning vanuit INTOS overkoepelende afdelingen, van begin tot eind aan de perfecte projectrealisatie. Als meubelmaker buitendienst leg jij graag de laatste hand aan meubels en bent daardoor een fijne eindschakel in ons interieurbouwproces. Bij uiteenlopende klanten monteer jij vol vertrouwen van jouw team de door hen perfect uitgewerkte maatwerk meubels. Je werkt prettig samen met collega’s op allerlei locaties door het land. Door de variatie in de klussen en omgevingen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid en daarnaast geeft het je een prettig gevoel van vrijheid. Jij weet dat jij op locatie het visitekaartje van INTOS bent en vervult die rol enthousiast. Zo geef je de klant, van de directe eindgebruiker tot de architect, wanneer gewenst een heldere toelichting op het proces en de uitvoering. Kortom: hoe groot of klein de klus ook is, jij zorgt voor een oplevering van formaat!

Wij zoeken...

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als meubelmaker of monteur interieurbouw; Een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting; Een rijbewijs B; Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Iemand die houdt van de inhoudelijke afwisseling in zijn werk; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Een echte teamspeler, maar werkt ook goed zelfstandig; Sociaal en makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Woonachtig in Haarlem of omgeving.

Wij bieden...

Een flexibele en uitdagende rol waarin jij de interieurs op locatie bouwt; Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend! Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten. Een fijne club aan collega’s. Je komt te werken in één van onze compacte en daadkrachtige projectteams. Een projectteam bestaat uit 20-25 collega’s en binnen het team worden projecten van A tot Z gerealiseerd; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/meubelmaker-buitendienst/