Meubelmaker / Interieurbouwer (Rotterdam)

Geplaatst op 16 mei 2023 11:10
Bedrijfsnaam
Brandsing Meubelmakers
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Alexander Mensink
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Een team met een Rotterdamse mentaliteit. Gedreven, recht voor zijn raap en met doorzettingsvermogen. In het kantoor heerst er creativiteit. Wij zijn “out-of-the-box” denkers op het hoogste niveau. Innovatief denken past zeker in het beeld van de werkvoorbereiding. Altijd bezig met constructieve oplossingen en het verbeteren van processen. In de werkplaats wordt er doorgewerkt, altijd met focus, zijn we bezig met onze passie en halen we voldoening uit perfectie. We kijken naar de nieuwste technieken die ons verder kunnen helpen. Daarnaast is er ruimte voor leren. Een plaats waar leerlingen na hun stageperiode graag blijven om te werken. Het eindresultaat is er pas wanneer alle punten op de “i” zijn gezet.

Wij zoeken...

Ben je op zoek naar een leuk jong team, een fijne werkplek en houd je ervan om samen mooie interieurs te maken en te plaatsen? Dan zoeken wij jou! Een dag als meubelmaker bij Brandsing Meubelmakers is lekker afwisselend: ‘S ochtends help je je collega’s met de bus inladen, zodat zij kunnen gaan plaatsen. Soms ga je mee, soms blijf je in de werkplaats. Daarna begin jij aan een nieuw project. Een vers geprinte map met tekenwerk verteld jou wat er moet gebeuren. Je zaagt de juiste platen op maat, voorziet ze van de juiste sticker en haalt ze door de kantenband machine. Vlak na de lunch, waarin we met heel het bedrijf even lachen en gezellig samen eten, ga je aan de slag met onze CNC machine. Je scant de stickers en legt alle onderdelen op de juiste manier in de CNC. Terwijl je wacht op het volgende onderdeel, kan je veel al in elkaar zetten. Apparatuur monteren doe je ook zelf, evenals het perfect schuren van een Hi-Macs keukenblad en het aflakken van eikenhouten fronten. Het gehele interieur wordt altijd eerst in de werkplaats perfect gemaakt, voor het naar de klant gaat! Nog één laatste check, en dan wordt alles gedemonteerd en ingepakt voor transport. Zo schakel je tussen verschillende projecten tegelijk waarbij je collega’s altijd klaar staan om te helpen!

Wij bieden...

Wij bieden een cao conform salaris, leuke borrels op vrijdagmiddag, heerlijke cocktails van collega Alexander, nog betere taco’s van collega Tinus, een onwijs gezellig team bestaande uit vakidioten en nieuwelingen, veel ervaren collega’s die je alles willen leren, en nog veel meer!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Stuur je CV per email, reageer op onze site of bel ons! We maken graag kennis met je!