Meubelmaker / interieurbouwer (Rotterdam)

Geplaatst op 05 juli 2022 16:13
Bedrijfsnaam
13Speciaal
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
Steve D'Aboy
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

13Speciaal is een sterk groeiend Rotterdams bedrijf gespecialiseerd in interieurbouw en renovatie. Het hoofdkantoor met showroom en de werkplaats zijn gevestigd in Rotterdam. Daarnaast beschikt 13Speciaal over een moderne meubelmakerij in Drenthe. Klanten kunnen bij ons terecht voor het hele traject: we hebben een eigen ontwerpteam, een groot bouwteam met vaste medewerkers in alle disciplines, en een compleet interieurteam met meubelmakers en interieurbouwers. Onze afdeling interieurbouw maakt maatwerk interieurs, keukens, badkamers en losse meubelen voor het top segment. We hebben veel uitdagende projecten waar de kwaliteitsstandaard hoog is. Voor ons interieurteam in Rotterdam zijn we op zoek naar een meubelmaker / interieurbouwer of all round timmerman in vaste dienst. Dus als je het leuk vindt om met een vaste ploeg (jonge) mensen te werken aan het maken en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige meubels en maatwerkinterieur, lees dan verder!

Wij zoeken...

Een meubelmaker / interieurbouwer / all round timmerman. Iemand met ervaring in het bouwen van meubels en het inbouwen van interieur. Je kunt zelfstandig werken met de basismachines van een meubelmakerij zoals een formaatzaag, stationaire frees, vlak- en vandiktebank, afkort- en invalzaag, bovenfrees, lamello en dominofrees etc. Ook ben je in staat zelfstandig interieurdelen vanaf tekening te plaatsen op locatie en daarbij de eventuele noodzakelijke aanpassingen te doen. Je werkt netjes, gestructureerd en precies, en hebt gevoel voor kwaliteit en schoonheid. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en je voelt je altijd verantwoordelijk voor jouw deel van het project. Je toont initiatief, hebt een positieve instelling en staat open voor nieuwe ontwikkelingen in het vak. Ook vind je het leuk om jouw groeiende kennis en ervaring over te dragen aan leerlingen en stagiaires. Voor de rest van je team ben je een gezellige collega, sociaal en communicatief. 
Wat breng je mee: – Afgeronde opleiding Hout & Meubileringscollege (of een vergelijkbare technische studie) – Affiniteit met de keuken- en badkamerbranche is een pré – Digitale tekenvaardigheden zijn een pré – Ervaring met afbouw / bouw is een pré

Wij bieden...

Een full time dienstverband in een leuk team met een aantrekkelijk salaris. Het is mooi en afwisselend werk bij een dynamisch bedrijf in de top van het segment. Dankzij onze uitdagende projecten leer je veel en kun je jezelf blijven ontwikkelen. Er liggen mooie kansen om door te groeien. Wij verlonen ons personeel conform de CAO Afbouw, met een bruto uurloon vanaf € 14,45 afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Je krijgt 8% vakantiegeld en je bouwt pensioen op conform de voorwaarden van het pensioenfonds voor de afbouw. Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 10 roostervrije dagen.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Als je eerst meer wil weten bel je met Steve op 06-54687625 of Luc op 06 54305291 en anders stuur je direct een mail met je motivatiebrief en je CV naar info@13speciaal.nl