Meubelmaker / Jachtinterieurbouwer (Monnickendam / Purmerend)

Geplaatst op 05 juli 2022 16:08
Bedrijfsnaam
Royal Hakvoort Shipyard/ Unlimited Interiors
Plaatsnaam
Monnickendam / Purmerend
Contactpersoon
Albert Hakvoort jr
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/07/2022
Wij zijn....

Royal Hakvoort Shipyard bouwt luxe superjachten van 35 tot 65 meter. Jarenlange ervaring, know-how en hoge kwaliteit hebben geleid tot een goede internationale marktpositie. Wij zijn heel trots op dat ons familiebedrijf, opgericht in 1919, het predikaat “Koninklijk” mag voeren. Onze “custom built” jachten worden geheel naar persoonlijke wens van onze klanten gebouwd en ingericht. Ieder afgeleverd jacht is dan ook uniek.

Wij zoeken...

Middels een mock-up methode produceert onze afdeling interieur, Unlimited Interiors, de klant specifieke interieurs op de jachten die op de werf in aanbouw zijn. De werkplaats van de afdeling interieur is gevestigd in Purmerend. Als meubelmaker/jachtinterieurbouwer ben je verantwoordelijk voor een specifiek interieur onderdeel van het jacht bijvoorbeeld een bedombouw, kast, wandpaneel of super-de-luxe bar. Aan de hand van tekeningen zorg jij dat het aan jou toegewezen interieur onderdeel wordt gemaakt. Je gebruikt het juiste gereedschap en werkt met exclusieve materialen. Als Jachtinterieurbouwer aan boord is het jouw verantwoordelijkheid dat het op maat gemaakte luxe houten interieur daadwerkelijk in het jacht wordt ingebouwd. Ondanks dat alles uitgetekend en geëngineerd, is, moeten de meubels uiteindelijk wel perfect in het jacht geplaatst worden. In de afbouwfase van het jacht ben je niet de enige op de werf! Hiervoor stem je je werk dan ook goed af met de andere vakmensen zoals elektriciens, pijpfitters en loodgieters. Je hebt: • ervaring als meubelmaker/interieurbouwer; • afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal MBO niveau 4 • ervaring met exclusieve houtsoorten, in massief, fineer of met HPL

Wij bieden...

Ga jij je steentje bijdragen aan een luxueus jacht dat straks in de Carribean vaart of in Cannes of Monaco afmeert. Een zelfstandige baan met technische uitdagingen aan luxueuze jachten die de hele wereld overvaren. Je wordt intern begeleid en voor specifieke vaardigheden verder opgeleid.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Je herkent jezelf in de volgende punten: resultaatgericht, samenwerken, loyaal, ordelijk, oplossingsgericht, woonachtig omgeving Monnickendam (straal 30 km), mail dan je sollicitatie naar Albert Hakvoort (albertjr@hakvoort.com)