Meubelmonteur & Bezorger (Rotterdam)

Geplaatst op 07 februari 2023 11:18
Bedrijfsnaam
Lazzoni Nederland - ZZ Store B.V.
Plaatsnaam
Rotterdam
Contactpersoon
A Durmic
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

LAZZONI is een modern meubelmerk dat staat voor meubels van hoge kwaliteit. Met meer dan 100 jaar en 4 generaties aan ervaring hebben de vakmensen van LAZZONI een passie voor het vak ontwikkeld die u terugziet in het brede assortiment aan kwaliteitsmeubels. Van salon- en eettafels tot de mooiste banken en bedden, alle LAZZONI meubels hebben het doel om u te helpen genieten van elke vierkante meter van uw huis!

Wij zoeken...

Zeer goede technische en probleemoplossende vaardigheden, hands-on persoon. Geweldig klantcontact, geduldig, beleefd, gewend om met VIP-klanten om te gaan. De kandidaat moet een sterke kennis hebben van meubelmontage en houtbewerking. Kennis van touch-up schilderen is een pluspunt. Zeer ervaren kandidaat met sterke technische vaardigheden. Ervaring in de meubelbranche is vereist. Ervaring met high-end meubelen is een pré Geldig rijbewijs. Schoon rijrecord.

Wij bieden...

Fulltime functie, per direct beschikbaar in ons magazijn in Rotterdam. Uurloon op basis van ervaring, voordelen beschikbaar aan het einde van de proefperiode (30 dagen). Type functie: fulltime/parttime. Bonus Overuren uitbetaald. Vakantiegeld

Hoe kan een sollicitant reageren?
Solliciteren kan via email: info@lazzoni.nl of bel ons op 010 669 0 669