Monteur interieurbouw (Lab Solutions) (Haarlem)

Geplaatst op 15 juni 2023 12:25
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Booking.com, het Rijksmuseum, Rituals, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Schiphol en andere internationale luchthavens. En veelal in samenwerking met (interieur)architecten. Het actief zijn in diverse sectoren zorgt ervoor dat INTOS een gezonde en stabiele bedrijfspositie heeft. Al onze projecten realiseren we met vaste teams. Daardoor werkt continu dezelfde groep collega’s, weliswaar met ondersteuning vanuit INTOS overkoepelende afdelingen, van begin tot eind aan de perfecte projectrealisatie. Als monteur interieurbouw maak je onderdeel uit van ons lab team, een groeiend team waar vakmanschap centraal staat. Bij uiteenlopende klanten zoals grote biotech bedrijven en ziekenhuizen monteer jij dagelijks vol vertrouwen van jouw team het door hen perfect uitgewerkte lab meubilair! Je levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een mooie werkplek voor medewerkers die werken in het laboratorium. Jij legt graag de laatste hand aan meubels en bent daardoor een fijne eindschakel in ons interieurbouwproces. Je werkt prettig samen met collega’s op allerlei locaties door het land. Door de variatie in de klussen en omgevingen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid en daarnaast geeft het je een prettig gevoel van vrijheid. Jij weet dat jij op locatie het visitekaartje van INTOS bent en vervult die rol enthousiast. Zo geef je de klant wanneer gewenst een heldere toelichting op het proces en de uitvoering. Kortom: hoe groot of klein de klus ook is, jij zorgt voor een oplevering van formaat!

Wij zoeken...

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; In het bezit van een rijbewijs B; Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Technisch sterk ontwikkeld; Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit belangrijk vindt; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Woonachtig in Haarlem of omgeving.

Wij bieden...

Een uitdagende en zelfstandige rol waarin jij laboratorium inrichtingen op locatie bouwt; Een fulltime (38,75 uur) of parttime (32 uur) functie. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend! Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400 op fulltime basis; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, vergoeding voor overwerk, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijk budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit zeventien mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt en er veel aandacht besteed wordt aan de mens; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/monteur-interieurbouw-lab-solutions/