Monteur interieurbouw (labs) (Haarlem)

Geplaatst op 12 december 2022 18:04
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en (interieur)bouw. Door interieurs te maken, waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen, creëert INTOS inventieve werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. INTOS is één van de grootste interieurbouwbedrijven in Nederland, maar is georganiseerd in 8 projectteams. Hierdoor werk je met een vaste groep aan collega’s samen waarmee je van begin tot eind projecten realiseert. Opdrachtgevers van INTOS zijn onder andere Schiphol, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en internationale luchthavens. Als monteur interieurbouw maak je onderdeel uit van ons Lab team, een groeiend team waar vakmanschap centraal staat. Bij uiteenlopende klanten zoals grote biotech bedrijven en ziekenhuizen monteer jij dagelijks vol vertrouwen van jouw team het door hen perfect uitgewerkte lab meubilair! Je levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een mooie werkplek voor medewerkers die werken in het laboratorium. Jij legt graag de laatste hand aan meubels en bent daardoor een fijne eindschakel in ons interieurbouwproces. Je werkt prettig samen met collega’s op allerlei locaties door het land. Door de variatie in de klussen en omgevingen kan jij je blijven ontwikkelen in jouw vakmanschap en vindingrijkheid en daarnaast geeft het je een prettig gevoel van vrijheid. Jij weet dat jij op locatie het visitekaartje van INTOS bent en vervult die rol enthousiast. Zo geef je de klant wanneer gewenst een heldere toelichting op het proces en de uitvoering. Kortom: hoe groot of klein de klus ook is, jij zorgt voor een oplevering van formaat!

Wij zoeken...

Een aantal jaren relevante werkervaring of een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting; Een rijbewijs B; Goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben jij: Technisch sterk ontwikkeld; Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit belangrijk vindt; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Woonachtig in Haarlem en omgeving.

Wij bieden...

Een uitdagende en zelfstandige rol waarin jij laboratorium inrichtingen op locatie bouwt; Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit elf mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam, Beverwijk bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt en er veel aandacht besteed wordt aan de mens; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrel, een zomer BBQ en jaarlijks weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://forms.monday.com/forms/e4aae370a42b8a65b88487a93bed0e7b?r=use1