Monteur labmeubilair (Haarlem)

Geplaatst op 20 november 2023 09:04
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Als monteur labmeubilair bij INTOS monteer jij dagelijks lab meubilair bij uiteenlopende klanten zoals grote biotech bedrijven en ziekenhuizen. Je maakt onderdeel uit van ons lab team en levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een mooie werkplek voor medewerkers die werken in het laboratorium. Jij legt samen met een collega graag de laatste hand aan meubels en bent het visitekaartje van INTOS op locatie. Wat ga je doen?: Plaatsen en monteren van labtafels, frames, kasten en zuurkasten. Je bouwt de meubels stuk voor stuk op en zorgt voor de juiste afwerking zodat er een mooi eindproduct van hoge kwaliteit afgeleverd wordt; Als contactpersoon van INTOS op locatie de klant informeren over de voortgang van het project en het beantwoorden van vragen; Samen met het team zaken bespreken die je bij de klant tegenkomt en zoeken naar een passende oplossing indien nodig.

Wij zoeken...

Iemand met: Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; In het bezit van een rijbewijs B; Kennis van materialen en inzicht in diverse productietechnieken; Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Technisch sterk ontwikkeld; Iemand die nauwkeurig te werk gaat en kwaliteit belangrijk vindt; Flexibel en vindingrijk, want jij denkt in kansen en mogelijkheden; Makkelijk in de omgang met verschillende mensen en partijen; Graag op pad en werkt het liefst telkens op andere locaties; Woonachtig in Haarlem of omgeving.

Wij bieden...

Een uitdagende en zelfstandige rol waarin jij laboratorium inrichtingen op locatie bouwt; Een fulltime (38,75 uur) of parttime (32 uur) functie. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend!; Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400 op fulltime basis; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, vergoeding voor overwerk, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijk budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit zeventien mensen verdeelt over kantoor, de werkplaats en de buitendienst; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt en er veel aandacht besteed wordt aan de mens; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/monteur-labmeubilair/