Onderhoudsmedewerker werkplaats & spuiterij (Delft)

Geplaatst op 10 maart 2022 17:18
Bedrijfsnaam
Booz event design
Plaatsnaam
Delft
Contactpersoon
Claire van der Burg
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/03/2022
Wij zijn....

Boozed is al ruim 20 jaar een betrouwbare, flexibele partner op het gebied van experience design en brand events. Boozed is aan het groeien, er komen continue nieuwe collega’s en materialen bij. Een onderhoudsmedewerker en tegelijkertijd spuiter voor in onze werkplaats is daarom hard nodig. Kan jij in hectische situaties de rust bewaren en zelfstandig, creatief en oplossingsgericht handelen? En dit terwijl je de mooiste producten maakt, herstelt en spuit? Ben jij de flexibele en spontane man/vrouw waarbij het (cocktail)glas altijd halfvol is. Dan kun jij zomaar onze nieuwe Boozer zijn!

Wij zoeken...

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden in de werkplaats is het onderhouden van onze verhuurmaterialen, het maken van transportmaterialen en het voorbereiden en spuiten van verhuur of maatwerk materialen in onze eigen spuiterij. Je hebt veelvuldig contact met de magazijnchef, operationeel manager, werkvoorbereider en onze designers. Je zegt nooit nee maar zoekt altijd naar de beste oplossing. Samen met je collega’s zorg je voor spraakmakende creaties die zonder problemen op locatie kunnen worden opgebouwd. Geen dag is hierin hetzelfde! Neem om een goed beeld te krijgen waar je als onze nieuwe onderhoudsmedewerker/spuiter mee te maken krijgt een kijkje op https://www.boozed.nl/portfolio/ • Een ervaren onderhoudsmedewerker met minimaal 3 jaar ervaring in een spuiterij waarbij met water gedragen verf wordt gespoten. • Je beschikt over een gedegen materiaalkennis, bij voorkeur niet alleen van hout. • Je kan met verschillende afwerkingsniveau ’s werken. Van een high-end display voor een exclusief whisky merk tot het eenmalige gebruik van een standbouwproject en/of toffe items in een buitenruimte. • Het is een pré als je ervaring hebt in de tentoonstellings-, evenementen- en/of standbouwbranche. • Je kan goed plannen, snel schakelen, prioriteiten stellen en knopen doorhakken. • Je bent bereid om een stap extra te zetten om deadlines altijd te kunnen halen. • Je zorgt voor een veilige, schone en georganiseerde werkomgeving en hebt duurzaamheid naar mens en milieu altijd als speerpunt.

Wij bieden...

• Een verantwoordelijke, afwisselende en flexibele functie die in 3 of 4 dagen ingevuld gaat worden. • Een passend salaris op basis van je competenties en ervaring. • Een functie waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. • Sportschoolregeling en andere gezonde en verantwoorde secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Herken jij je in bovenstaande omschrijving, ben je benieuwd naar Boozed en kijk je er al naar uit ons te overtuigen van jouw kwaliteiten? Stuur dan snel je CV en motivatie naar jobs@boozed.nl, maar als je nog vragen hebt zijn we natuurlijk ook bereikbaar op 015-3807515 of check www.boozed.nl