Ondersteuner camperbouw (Burgh-Haamstede)

Geplaatst op 15 november 2022 13:46
Bedrijfsnaam
C'est la Vie Campers
Plaatsnaam
Burgh-Haamstede
Contactpersoon
Hans de Been / Yentl Vermeer
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

C’est la Vie Campers bouwt Bijzondere Buscampers helemaal op maat, daarnaast verhuren wij eigentijdse compacte buscampers met een praktische inrichting. Onze campers onderscheiden zich door o.a. gebruik van degelijke en mooie materialen, waardoor wij die eigentijdse uitstraling en praktische indeling kunnen realiseren.

Wij zoeken...

Ben je handig? Ben je precies? Heb je geduld? Misschien geen diploma maar wel de handigheid en het inzicht? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team verder aan te vullen! Samen met ons team bouw je mee aan de mooiste C’est la Vie Buscampers voor onze klanten. Dat wil zeggen een buscamper die voor onze opdrachtgevers op maat wordt gemaakt. En als die tevreden zijn, zijn wij het ook.

Wij bieden...

Wij bieden je afwisselend werk in een gezellig klein team. Met een passende beloning, een goede CAO (metaal en techniek) en de mogelijkheid om door middel van opleiding door te groeien in dit mooie vak.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Wil je bij ons komen werken? Denk jij dat je handig genoeg bent? Reageer dan vandaag nog, en stuur een mail met jouw motivatie naar vakantie@cestlaviecampers.nl. Heb je vragen? Bel ons dan vooral, 0111-407572. Kijkje nemen in onze werkplaats? Bekijk onze instagram pagina (@cestlaviecampers) of kom gerust even langs.