Opbouwende interieurbouwer (Haarlem)

Geplaatst op 23 mei 2022 14:54
Bedrijfsnaam
FRONTZ bv / De Haarlemsche Zagerij
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Irene Straatman
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

FRONTZ.nl in combinatie met een nieuw op te zetten Haarlemse Zagerij. Wij kleden IKEA keukens en -kasten aan met mooie fronten, materialen & handgrepen in de meest uitgebreide zin. We zitten in Haarlem en bieden je een prettige werkomgeving waar nog veel in opbouw is wat ook maakt dat er nog veel mogelijk is. Wil je de kans om mee te groeien met een nieuw speler op de markt met de gelegenheid om ook jouw stempel op het geheel te drukken? Een werkplaats waar genoeg ruimte is én waar een warme kop koffie of thee klaar staat voor je? Kijk vooral ook op onze website: www.frontz.nl of op Instagram of Facebook: @myfrontz als je meer wil zien en weten.

Wij zoeken...

Ben jij:  Bekend met het verwerken van plaatmateriaal?  Ervaren in het werken met plaatbewerkingsmachines?  Onverschrokken met een schuurmachine en beitel?  Een verantwoordelijke chauffeur?  Bereid om soms over de vloer te komen bij onze klanten?  Een prettige collega? Heb je:  Ervaring als interieurbouwer en/of meubelmaker?  Eerder met een CNC machine en een kantaanlijmmachine gewerkt?  Planningen voor verschillende projecten opgezet?  Zin om zowel in een team als individueel te werken?  Op- en uitbouwende capaciteiten?  Je rijbewijs B?

Wij bieden...

Je eigen werkplaats vormgeven? Zelf de werkroute bepalen in overleg met je eerste klant? En ook nog ruimte om eigen projecten op te pakken? FRONTZ groeit en daar zijn we trots op! En dat betekent ook dat we toe zijn aan een meubelmaker/interieurbouwer die deze jonge organisatie wil helpen met groeien en professionaliseren. Ben je iemand die van nature een kopje halfvol ziet, die met de liedjes op de radio meefluit, een allrounder is en word je enthousiast van machines, keukens en kasten? Dan pas je bij ons!

Hoe kan een sollicitant reageren?
Laat dan wat van je horen! Stuur je CV naar irene@frontz.nl of bel als je vragen hebt naar 023-2022100