Parttime commercieel verkoopadviseur (Hulst)

Geplaatst op 07 februari 2023 11:20
Wij zijn....

Wij zijn Morres. En wie ben jij? In jouw toekomstige Morres winkel in Hulst werken meer dan 150 collega’s, die met elkaar omgaan alsof ze familie zijn. De werksfeer is erg goed. Of zoals jouw toekomstige collega’s dit beschrijven: “Wij werken elke dag vol passie en enthousiasme om de klant een ultieme klantbeleving te geven.”

Wij zoeken...

Morressers werken elke dag met passie en plezier om klanten te inspireren bij het aankopen van hun nieuwe interieur. Als parttime verkoper weet jij precies op de behoefte van de klant in te spelen en streef jij naar het beste resultaat. Jij benut als enthousiaste verkoper elke kans die je ziet door: klanten onvoorwaardelijk te helpen en de verwachtingen daarin te overtreffen; je op te stellen als een enthousiaste en professionele gesprekspartner; en klantgesprekken om te zetten naar een order.

Wij bieden...

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons: een goed salaris en een aantrekkelijke provisieregeling; een reiskostenvergoeding (vanaf 10 km, 0,21 cent per kilometer); volop doorgroeimogelijkheden binnen ons hele bedrijf, mede dankzij onze eigen academy; een goede pensioenregeling; kortingen op alle producten binnen De Mandemakers Groep (keukens, meubels, sanitair).

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door te solliciteren op via de volgende link: https://bit.ly/3RyXShY