Projectleider (Hoogezand)

Geplaatst op 13 februari 2023 14:20
Bedrijfsnaam
Harryvan
Plaatsnaam
Hoogezand
Contactpersoon
Collin Hamming
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Harryvan vertaalt plannen en ontwerpen in perfect uitgevoerde projecten. Interieurbouw of fijn timmerwerk? We weten als geen ander hoe we een ontwerp – hoe uitdagend ook – kunnen uitwerken. We zijn makers, geen ontwerpers, en bemoeien ons dus niet met het werk van de architect.

Wij zoeken...

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een projectleider. De (interieur)bouw is jou niet vreemd want de afgelopen jaren heb je ervaring opgedaan bij een (interieur)bouw gerelateerd bedrijf. Je bent nu zover om de volgende stap te maken, de stap naar projectmanagement. In je rol van projectleider ben je niet alleen het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, je bent zelf ook regelmatig op de projectlocatie te vinden om de voortgang van het project te bewaken. Samen met een of meerdere collega’s vorm je een projectteam. Als projectleider stuur je het team aan en ben je verantwoordelijk voor de efficiënte voorbereiding en afhandeling van een project. Samen denken jullie na over de beste oplossingen voor vraagstukken. In jouw rol controleer je het tekenwerk, je koopt efficiënt in en je bent scherp op eventuele afwijkingen in calculatie, specificaties en/of de planning. Je bent een enthousiast, proactief persoon die de verwachtingen van opdrachtgevers graag overtreft. Met jouw inspirerende leiderschapsstijl weet je jouw collega’s hierin mee te nemen. Opdrachtgevers zien jou als een professionele en vooruitstrevende gesprekspartner.

Wij bieden...

passend salaris op basis van kennis en werkervaring; afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch team met ruimte voor eigen initiatieven; de mogelijkheid om te werken met klanten uit de ‘Champions League’; prettige, collegiale en informele werksfeer;

Hoe kan een sollicitant reageren?
Laten we eerst met elkaar bellen om even te sparren over de vacature. Jij kunt ons de nodige vragen stellen en wij kunnen je inhoudelijk meer vertellen over de vacature. Als je belt, kun je vragen naar Collin Hamming. Collin is bereikbaar op telefoonnummer 0598 – 42 27 00.