Projectplanner (24-32 uur) – Woerden (Woerden)

Geplaatst op 20 november 2023 09:08
Bedrijfsnaam
Verweij Houttechniek
Plaatsnaam
Woerden
Contactpersoon
Brenda van der Ploeg
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Over Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken wij houten ramen, deuren, kozijnen en prefab producten op maat. We leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. We doen dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met partners, opdrachtgevers en eindgebruikers.

Wij zoeken...

Ter uitbreiding zoeken we voor onze vestiging in Woerden een PROJECTPLANNER (24-32 uur) Enthousiast? Reageer! Wat ga je doen? Je beheert de planning van de afdeling Werkvoorbereiding. Dit betekent in de praktijk dat je de dagelijkse werkplanningen van ons team van 9 werkvoorbereiders coördineert. Bij elkaar hebben zij ongeveer 150 lopende projecten onderhanden. Om dit soepel te laten lopen overleg je met de werkvoorbereiders, de projectleiders en diverse andere collega’s binnen ons bedrijf. Het is hierbij belangrijk dat je goed en duidelijk kunt communiceren en dit ook leuk vindt om te doen. Wat breng je mee? • Affiniteit met complexe planningsuitdagingen. • Goede communicatieve vaardigheden met een sociale inslag. • Een oplossingsgerichte en nauwkeurige werkhouding.

Wij bieden...

Wat levert het je op? • Een afwisselende baan. • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer. • Een introductieprogramma van een aantal weken waarbij je kennismaakt met diverse afdelingen en collega’s. Allemaal om ons en onze producten te leren kennen en te zorgen dat je je snel thuis voelt. • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. • En uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden met daarbij de mogelijkheid om na het voltooien van het inwerktraject deels vanuit huis te werken.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.verweij-ht.nl/verweij/werken-bij-verweij/projectplanner-24-32-uur-woerden