Servicemonteur (interieur) (Haarlem)

Geplaatst op 15 juni 2023 12:26
Bedrijfsnaam
INTOS
Plaatsnaam
Haarlem
Contactpersoon
Myrthe Duijff
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

INTOS is sinds 1991 dé specialist in hoogwaardige maatwerk inrichting en interieurbouw. Inmiddels zijn we daarin één van de grootsten van Nederland. We maken vanuit vakmanschap inventieve interieurs voor werk-, winkel-, reis- en zorgomgevingen waarin elke gebruiker tot zijn recht komt. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals Booking.com, het Rijksmuseum, Rituals, ING, Google, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), Schiphol en andere internationale luchthavens. En veelal in samenwerking met (interieur)architecten. Het actief zijn in diverse sectoren zorgt ervoor dat INTOS een gezonde en stabiele bedrijfspositie heeft. Al onze projecten realiseren we met vaste teams. Daardoor werkt continu dezelfde groep collega’s, weliswaar met ondersteuning vanuit INTOS overkoepelende afdelingen, van begin tot eind aan de perfecte projectrealisatie. Als servicemonteur bij INTOS ben je werkzaam op verschillende locaties in de Randstad, maar je brengt ook regelmatig je dag door op de luchthaven. Jij gaat meestal zelfstandig naar een project toe en bent daar het visitekaartje van INTOS. Als servicemonteur maak je onderdeel uit van ons maintenance team. Dit team zorgt er voor dat ook na oplevering van het interieur bij onze (zakelijke) klanten vragen of verzoeken worden opgepakt.

Wij zoeken...

Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld als monteur, meubelmaker of timmerman; Een afgeronde opleiding in een technische richting is een pré; Een rijbewijs B; Goede beheersing van de Nederlandse taal. Verder ben jij: Technisch aangelegd en in het bezit van twee rechterhanden; Geïnteresseerd in de interieurbranche of enthousiast om hier over te leren; Flexibel en vindingrijk, jij ziet niet snel beren op de weg; Een teamspeler waardoor je samen met de coördinatoren en jouw collega monteurs projecten tot een goed einde weet te brengen bij de klant; Communicatief sterk en makkelijk in de omgang met verschillende mensen; Bereid om ongeveer vier tot zes weken per jaar in de nacht te werken; Woonachtig in Haarlem of omgeving.

Wij bieden...

Een fulltime functie van 38,75 uur per week. Indien je overuren maakt worden deze uitbetaald. Op vrijdag heb je lekker om drie uur weekend! Salaris waaruit de waardering voor jouw kennis, ervaring en achtergrond blijkt. Indicatie: €2.400 – €3.400; Mooi aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden: 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen, een reiskostenvergoeding, vergoeding voor overwerk en nachtwerk, een riante pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, gratis gebruik maken van onze gym en bootcamp en een persoonlijke budget voor gereedschap, veiligheidsschoenen en werkkleding; Vanuit alle hoeken van Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zaandam en Beverwijk is INTOS bereikbaar binnen ongeveer 15 minuten; Een fijne club aan collega’s. Het team bestaat nu uit vijf mensen verdeeld over kantoor en de buitendienst; Nuchtere en familiaire werkomgeving waarin met plezier écht samen wordt gewerkt; Volop ruimte voor jouw ambities binnen ons interne ontwikkelprogramma INTOP; Diverse gezamenlijke activiteiten zoals dagelijks de lunch, wekelijks de INTOS bootcamp, periodieke borrels, een zomer BBQ en jaarlijks een weekendje weg.

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.intos.nl/werken-bij/servicemonteur-interieur/