Servicemonteur Meubelen (Leeuwarden)

Geplaatst op 12 april 2022 10:40
Bedrijfsnaam
POS Service Group BeNeLux B.V.
Plaatsnaam
Leeuwarden
Contactpersoon
Jan van der Veen
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/04/2022
Wij zijn....

In Duitsland richtte Peter Horbach in 1987 de POS Service Group op en in de loop van de tijd breidde hij het bedrijf gestaag uit. Aanvankelijk was het werk voornamelijk gericht op het herstellen van beschadigingen aan het meubilair bij de klant aan huis. Het bedrijf groeide snel en rond 2000 werd de vestiging POS Service Group Benelux opgericht in Nederland. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere vestigingen in Europa, dat naast reparatie en reiniging van meubels, ook hout, tegels, glas en kunststof repareert, zowel in opdracht van onze zakelijke klanten als in opdracht van particulieren. Ook hebben we inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met 3D metingen, die garant staan voor foutloze opmeting van ruimtes. Met zo’n 50 medewerkers in de Benelux zorgen we voortdurend voor onze service op maat voor vele, zeer diverse opdrachtgevers! Onze mensen stellen zich dienstbaar, servicegericht en flexibel op en zetten zich dagelijks in voor al de partijen waar we mee samenwerken. Bij ons staat de klant centraal! En uit onze goed gevulde orderportefeuille blijkt wel hoezeer de klanten onze opstelling waarderen! Door al die verschillende werkzaamheden bij verschillende klanten is geen dag hetzelfde bij ons!

Wij zoeken...

Jij bent als Servicemonteur (meubelen) het visitekaartje van ons bedrijf. Eenmaal bij jouw klant, ben jij degene die overlegt over de gemelde klacht, of en hoe reparatie mogelijk is en je legt globaal uit welke acties je onderneemt en uiteraard zorg je voor een vakkundige reparatie. De klant tekent tevreden voor de reparatie en jij gaat met plezier weer naar het volgende adres. Jouw dag start vanuit huis en je krijgt een route met zo’n 6 à 7 adressen. Je hebt ook al overzicht over de planning van de komende 8 weken, zodat je zelf keuzes kunt maken om een klant nog wel of niet mee te pakken. Een extra klant levert jou overigens wel provisie op! Voordat je alleen op pad kunt geven we jou eerst een interne opleiding van 3 weken op het hoofdkantoor in Duitsland. Daarna rijd je nog 3 weken mee met een ervaren servicemonteur om je voldoende zeker en ter zake kundig te voelen om zelfstandig aan het werk te kunnen! Zie jij jezelf al aan het werk als Servicemonteur (meubelen)? Jeuken jouw handen al om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en laat vandaag nog jouw contactgegevens achter.

Wij bieden...

Meteen een contract voor 7 maanden met uitzicht op een vast contract Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden Bedrijfswagen van de zaak en bedrijfskleding Extra inkomsten door provisiesysteem

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door enkel je telefoonnummer en/of e-mailadres achter te laten, dan zoeken wij, de firma POS, contact met jou op!