Servicespecialist Meubelen (Waalwijk)

Geplaatst op 03 oktober 2023 12:20
Bedrijfsnaam
De Mandemakers Groep
Plaatsnaam
Waalwijk
Contactpersoon
Robin van Mook (HR)
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Wij zijn....

Of je nu een nieuwe keuken, badkamer, bank, boxspring of een nieuwe lamp zoekt: bij De Mandemakers Groep vind je gegarandeerd waar je blij van wordt. Dat geldt ook voor je carrière. Bij De Mandemakers Groep kom je terecht in een warm familiebedrijf. We zorgen voor een leven lang woonplezier voor iedereen. En een leven lang werkplezier voor onze mensen.

Wij zoeken...

Servicegericht, probleemoplossend en een echte aanpakker. Dit zijn een aantal kwaliteiten waar je jezelf in herkent als servicemonteur bij De Mandemakers Groep. Elke service en elke klant is anders, dit maakt jouw werk zo leuk! Tover jij de lach op het gezicht van de klant? En heb je een opleiding of ervaring als meubelmaker of stoffeerder, een B-rijbewijs, twee rechterhanden én flinke spierballen, een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je woonachtig in omgeving Rotterdam/ Den Haag? Solliciteer snel en zet die twee rechterhanden aan het werk!

Wij bieden...

Jij bent de laatste belangrijke schakel in de klantreis. Je gaat dagelijks op pad met jouw eigen bedrijfsbus vol met het juiste gereedschap van Festool en zorgt ervoor dat je elk meubel in perfecte staat achter laat. Daarmee maak je de klant blij en dat geeft voldoening. Daarnaast heb je leuk contact met je collega’s, bijvoorbeeld op de vrijdagmiddagborrel of tijdens het teambuilding uitje. Jullie zijn een hecht team en kunnen op elkaar bouwen. Verder belonen we jouw inzet met een overwerktoeslag van 150% of tijd voor tijd, een goed salaris en uitbetaling vanaf één uur na vertrek tot aankomst thuis, bedrijfsbus van de zaak met gereedschap en bedrijfskleding, 4 dagen werken en 3 dagen weekend!

Hoe kan een sollicitant reageren?
https://www.werkenbijmandemakers.nl/solliciteer/servicemonteur-meubelen-e1022397