Stylist (Hulst)

Geplaatst op 06 maart 2023 11:21
Wij zijn....

In jouw toekomstige Morres winkel in Hulst werken ongeveer 150 collega’s, die met elkaar omgaan alsof ze familie zijn. Wij hechten veel waarde aan beleving en inspiratie. Door verrassende combinaties te presenteren, willen we onze winkel gasten op ideeën brengen voor hun eigen droominterieur. Als parttime stylist(e) zorg jij samen met jouw 3 collega’s voor een inspirerend winkel beeld. Dat doe je door: samen met jouw collega’s en leidinggevende (algemeen directeur) te sparren over inspirerende interieurs. We houden van korte lijnen. Daarnaast ook door mee te helpen aan visual merchandise projecten op de afdeling woondecoratie, verlichting, bed en bad textiel, koken, tafelen en woonstoffering. Door vernieuwende (seizoens)thema’s aan te pakken, zoals kerst in de winter en de tuin in het voorjaar. En mee te werken aan fotoshoots voor onze magazines en socials.

Wij zoeken...

Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature parttime stylist(e)? Neem bijvoorbeeld jouw creativiteit en teamspirit. Ook heb je in huis: minimaal mbo4-werk- en -denkniveau; een afgeronde opleiding richting styling en/of interieurontwerp; bij voorkeur werkervaring of affiniteit met de laatste trends in mode en wonen.

Wij bieden...

Onze medewerkers maken het verschil. En daarom krijg je van ons: opleidingsmogelijkheden; intern en extern. een goed salaris. een reiskostenvergoeding (vanaf 10 km, 0,21 cent per kilometer); volop doorgroeimogelijkheden binnen ons hele bedrijf, mede dankzij onze academy; een goede pensioenregeling; kortingen op alle producten binnen De Mandemakers Groep en je zorgverzekering.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Door te solliciteren via de volgende link: https://cutt.ly/G8d4QL7