technisch projectmedewerker luxe jachten (Veerpolder)

Geplaatst op 22 april 2022 12:14
Bedrijfsnaam
CoverWorks Zeilmakerij
Plaatsnaam
Veerpolder
Contactpersoon
Arjen Nauta
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
31/05/2022
Wij zijn....

Coverworks is een groeiend bedrijf van 20 vakspecialisten met een passie voor buitengewone stoffering. Ingewikkelde jacht interieurontwerpen motiveren ons om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe ontwikkelingen om nog meer unieke producten te ontwikkelen. We denken graag buiten de gebaande paden. Continue innovatie in het maakproces. We zijn een creatief en dynamisch bedrijf met hands-on mentaliteit. Tevreden zijn we als we de hoogste kwaliteit aan onze klanten kunnen leveren. Wij helpen dromen realiseren. Kijk ook op onze website www.coverworks.nl om een goede indruk te krijgen.

Wij zoeken...

Als technisch projectmedewerker in de buitendienst ben je elke dag op pad en bezoek je onze klanten op locatie. Je bent verantwoordelijk voor het inmeten en installeren van op maat gemaakte nautische textielproducten voor boten en jachten. Met de informatie die je hebt verkregen bij het inmeten ondersteun je het productieteam in het maakproces. Om de producten naadloos te laten aansluiten op de boten en jachten ben je met jouw technisch inzicht instaat om oplossingen aan te dragen en deze te communiceren met je collega’s. Je werkt nauw samen met de CAD-tekenaar en projectleider voor een optimaal eindresultaat bij de klant. In deze functie ben je betrokken bij het gehele proces van opdracht aanname tot de aflevering van de producten bij de klant. Voor onze klanten ben je het visitekaartje van Coverworks.

Wij bieden...

Fulltime baan Passend salaris CAO CBM Pensioenregeling Reiskostenvergoeding Budget voor persoonlijke ontwikkeling Professioneel en collegiaal team in een groeiend bedrijf Creatief kantoor in Warmond Gezamenlijke lunch Geregeld gezellige bedrijfsborrels

Hoe kan een sollicitant reageren?
stuur een mail naar arjen@coverworks.nl