Vacature Meubelstoffeerder (Limmen)

Geplaatst op 23 mei 2022 14:57
Bedrijfsnaam
Zijlstra Interiors
Plaatsnaam
Limmen
Contactpersoon
Jaimy-lee Aarts
Email
Telefoonnummer
Website vacature
Sluitingsdatum solliciteren?
30/06/2022
Wij zijn....

Bij Zijlstra Interiors worden al sinds 1941 grenzen verlegd op het gebied van luxe interieurs. Wij zijn de partner voor jachtwerven, architecten en huiseigenaren in stoffering, meubels, raam- en vloerafwerking en leveren onze diensten aan een wereldwijd klantenbestand. Van de werkplaats tot projectmanagement, wij zijn een solide team met één duidelijk doel: samenwerken om iets echt moois te maken. Is stofferen jouw passie, houd je van een uitdaging en creatief meedenken? Bekijk dan snel onze vacature.

Wij zoeken...

Wij zijn per direct of op korte termijn op zoek naar een Meubelstoffeerder die ons team komt versterken. In de functie van stoffeerder werk je samen met collega’s aan projecten voor luxe jachten en particulieren klanten. Als Meubelstoffeerder ga jij aan de slag met het stofferen van diverse soorten meubels en interieuronderdelen. Binnen Zijlstra worden veel items zelf gemaakt zoals bijvoorbeeld banken en leren jaloezieën. De functie is zeer gevarieerd en divers qua werkzaamheden. Ben je enthousiast geworden over de functie? Check dan de voorwaarden hieronder: Afgeronde meubelstoffeerder opleiding of een paar jaar werkervaring; Flexibele instelling; Materiaalkennis; Affiniteit met de meubelindustrie; Zelfstandig, zorgvuldig en proactief.

Wij bieden...

Als Meubelstoffeerder heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen ons team, daarnaast heb je ook: Salaris conform CAO; 26 vakantiedagen; Er is ruimte om een opleiding te volgen; Pensioenopbouw; Reiskostenvergoeding; Ruimte om door te groeien; Veel verantwoordelijkheid binnen de functie.

Hoe kan een sollicitant reageren?
Heb je interesse? Neem dan contact op met Jaimy-lee Aarts, te bereiken op het telefoonnummer 072 5052852 of per mail jaimy-lee@zijlstrainteriors.nl.